Nieuw interieurevent DWI

Donderdag 11 april 2024

Op maandagmiddag 13 mei organiseert De Woonindustrie (DWI) een gloednieuw Interieur Trend Event exclusief voor interieurprofessionals verbonden aan De Woonindustrie.
Nieuw interieurevent DWI

Op maandagmiddag 13 mei ontdekken interieurprofessionals volgens DWI in één middag de nieuwste interieurtrends, hoe je deze trends toepast en krijgen deelnemers de kans om kennis te maken en te netwerken met de merken en makers uit het centrum.

 

Het hoogtepunt van het Interieur Trend Event is een trendlezing met visionaire inzichten door Viva Vulto. Met meer dan een decennium aan ervaring en een passie voor innovatie, onthult Viva volgens de organisatie de verborgen parels van de designwereld en gidst ze je door de meest opwindende ontwikkelingen voor Zomer 2024. Na de lezing wacht een unieke VR Experience, waarmee het mogelijk wordt om de trends niet alleen te zien, maar zelfs kunt beleven. 

 

Programma 13 mei

13:30 Welkom met koffie/ thee en lekkers

14:00 Trendlezing Viva Vulto met mogelijkheid stellen van vragen

15:15 VR Experience Studio Van Vliet / Davina Interior Design

15:30 Trendsafari De Woonindustrie

16:30 Afsluiting

 

Tickets kosten € 19,50 exclusief BTW en zijn te reserveren via deze link.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen

Gerelateerd nieuws
Dreigend vertrek Design Academy
Grote onrust in design minnend Nederland: de Design Academy (DAE) dreigt uit Eindhoven te vertrekken. Mogelijk wordt nog voor de zomer de knoop doorgehakt om te verhuizen naar Roermond.
lees verder
Economie beter dan het lijkt
De economische ontwikkeling van Nederland is minder slecht dan de krimp van 0,1% suggereert, hetgeen blijkt uit een analyse van de ING
lees verder
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Gregory Kukolj cgo Whoppah
Whoppah, online marktplaats voor tweedehands design, heeft Gregory Kukolj per 1 juni benoemd tot chief growth officer (cgo). Als bestuurder gaat over de strategie, marketing, het aantrekken van groeikapitaal en fusies en overnames.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden