Icon tafel van Tio

Woensdag 03 april 2024

Met trots presenteren Top Interieur Ontwerpers (Tio) hun eerste meubelontwerp, de Icon-tafel. Het ontwerp is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Tablez en Tio.
Icon tafel van Tio
Icon tafel van Tio Icon tafel van Tio Icon tafel van Tio

Foto 3 (v.l.n.r.): Jose Martens, Stephan Wolters, Lettie Mackay en Dagmar Sommer.

 


Stephan Wolters staat in de samenwerking namens Tablez. Het Tio-team bestaat uit ervaren Nederlandse interieurontwerpers en interieurarchitecten (Dagmar Sommer, Jose Martens en Lettie Mackay) en richt zich vooral op het ontwerpen van interieurs voor de particuliere en zakelijke markt. Elke ontwerper heeft haar eigen onderneming, achtergrond, specialisme en netwerk. Die mix van kennis en ervaring zet het team naar eigen zeggen steeds in waar dat het best tot zijn recht komt.

 

De tafel van Tio is officieel onthuld tijdens de voorjaarseditie van de ETC Design Experience. De tafel is te zien in de showroom van Baan Meubelen. De naam Icon is een verwijzing naar alle elementen in de tafel. De "I" staat voor de I-vormige uitsparing in het tafelblad, de "C" staat voor het ronde vlak uit de poot. "O" staat voor de ronding van het tafelblad en "N" voor het schuine tafelblad en de hoekige vorm van de poot.

 

De tafel is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Naast een Scandinavisch ovaal model met afgeronde hoeken is de eettafel ook in een rond model leverbaar.Links

www.dagmarsommer.nl
www.etcdesigncenter.nl
www.baanmeubelen.nl
www.josemartens.nl
www.tablez.nl
www.lettiemackay.nl
www.topinterieurontwerpers.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, meubel, tafel, presentatie, introductie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, interieurprofessional, #designexperience, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #topinterieurontwerpers, dagmarsommer, #lettiemackay, #josemartens, #tablez

Gerelateerd nieuws
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
 
Ontwerpen Roos Reedijk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden