Ontwerpen Roos Reedijk

Dinsdag 16 april 2024

Eijerkamp en tv-presentatrice Roos Reedijk lanceren een nieuwe meubelcollectie die exclusief bij de bekende interieurzaak te verkrijgen zal zijn.
Ontwerpen Roos Reedijk
Ontwerpen Roos Reedijk Ontwerpen Roos Reedijk Ontwerpen Roos Reedijk Ontwerpen Roos Reedijk

Eijerkamp kondigt de exclusieve meubelcollectie in samenwerking met de gerenommeerde interieurontwerper en tv-presentatrice Roos Reedijk aan. Deze unieke collectie weerspiegelt een combinatie van eigentijds design en functionaliteit en is exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal.

 

De collectie is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Roos Reedijk en Eijerkamp, waarbij de ontwerpen zijn ontstaan vanuit de behoefte aan meubels met ronde vormen en opvallende prints. Samen met Lotte Eijerkamp, verantwoordelijk voor de inkoop en collectie, heeft Roos de collectie zelf tot in detail ontworpen. Vanaf het allereerste ontwerp tot het zitcomfort en van de exclusieve prints tot de kleurcombinaties van het hout en marmer van de tafels.

 

Bovendien worden alle gestoffeerde items 100% in Nederland gemaakt, waardoor deze items uit collectie ook trots het label Made in Holland dragen. 'Het is waanzinnig om na al die jaren van samenwerken met Eijerkamp mijn eigen meubelcollectie te lanceren. De collectie weerspiegelt precies wie ik ben, van het eigentijdse design tot de unieke prints,' zo stelt Roos Reedijk.

 

De Roos Reedijk x Eijerkamp-collectie omvat een breed scala aan meubels, waaronder een elementenbank, fauteuil, eetkamerstoel, eettafel, bijzettafels, poefs en sierkussens.

- Elementenbank Soulmate, genoemd naar Roos haar gezin, biedt ultiem comfort met een hogere rug en aanpasbaarheid naar individuele wensen.

- Fauteuil Bien, vernoemd naar haar dochter, is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten, inclusief diverse zitposities, en biedt exclusieve prints en stoffen. De eetkamerstoel combineert een lage rugleuning met goede ondersteuning, ideaal voor lange diners, beschikbaar in exclusieve prints en diverse kleuren.

- Eettafel Wicher', vernoemd naar haar man, kenmerkt zich door een roze en groen marmeren blad en een uniek houten onderstel, geïnspireerd door Roos' eigen wens voor een bijzondere eettafel.

- Poefs en kussens, vernoemd naar Roos' zoon Loef, voegen sfeer toe met exclusieve prints en verschillende stoffen en kleuren.

 

'We zijn trots op de bijzondere collectie die we met Roos Reedijk hebben gerealiseerd. Niet alleen bijzonder door de unieke designs, maar zeker omdat alle gestoffeerde items in Nederland gemaakt zijn,' zegt Jesper Schoofs, senior marketeer van Eijerkamp.Links

www.eijerkamp.nl
www.rrinterior.nl

Tags

nieuws, interieur, elementenbank, fauteuil, eetkamerstoel, eettafel, bijzettafels, poefs en sierkussens, collectie, uniek, exclusief, designer, prints, stoffen, gezin, designs, nederland, sfeer, design, #roosreedijk, #eijerkamp, #rrinterior

Gerelateerd nieuws
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Kettal van vele markten thuis
Fabrikant Kettal staat natuurlijk bekend om zijn (outdoor)meubelen. Het bedrijf maakt echter ook paviljoens en introduceert dit voorjaar een belcel, voor thuis of op kantoor.
lees verder
 
Speciale editie Swan stoel
lees verder
W. Schillig sluit herstructurering af
Goed nieuws voor W. Schillig, de insolventieprocedure die vorig jaar startte, wordt bijna afgerond. Dit geeft goede hoop voor de toekomst van de firma uit Opper-Franken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden