Vroegboekfase Imm cologne 2025

Maandag 15 april 2024

De volgende editie van vakbeurs Imm vindt plaats van 12 tot en met 16 januari 2025. De organisatoren streven ernaar een nog overtuigender en effectievere beurservaring te bieden, door beproefde formaten verder te verfijnen.
Vroegboekfase Imm cologne 2025

Een van de redenen voor de positieve feedback op de editie van 2024 was volgens de Koelnmesse het beursconcept The Circles, dat de onderliggende boodschap van het centrale thema tot leven bracht met onderling verbonden inhoud en evenementengebieden. De diverse Circles omvatten inspirerende designinstallaties, uitnodigende hospitality-zones en studio's waar toekomstgerichte presentaties werden gehouden. Gezien de positieve reacties wil de organisatie de dialoog binnen de sector het komende jaar intensiveren.

 

In 2025 beloven nieuwe halconcepten in de segmenten Pure, Home en Sleep volgens de organisatie verrassende beurservaringen voor alle deelnemers. Exposanten zullen ook profiteren van speciale deelnameformaten die zijn ontworpen om oplossingen op maat te bieden. Naast het overkoepelende beursconcept wordt ook de imm cologne Summit verder ontwikkeld. De ontwerpwedstrijd Pure Talents Contest, die begin dit jaar met ruim 1.000 inzendingen een nieuw record vestigde, vindt ook in 2025 weer plaats. De winnaars van 2024 zijn te zien op de foto. Geïnteresseerd als exposant? De vroegboekfase voor exposanten loopt nog tot 30 april 2024.Links

www.imm-cologne.de/events/pure-talents-contest/
www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.pure.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, ontwerp, talent, #imm, #imm25, #imm2025, #immcologne, #puretalents

Gerelateerd nieuws
Dreigend vertrek Design Academy
Grote onrust in design minnend Nederland: de Design Academy (DAE) dreigt uit Eindhoven te vertrekken. Mogelijk wordt nog voor de zomer de knoop doorgehakt om te verhuizen naar Roermond.
lees verder
Economie beter dan het lijkt
De economische ontwikkeling van Nederland is minder slecht dan de krimp van 0,1% suggereert, hetgeen blijkt uit een analyse van de ING
lees verder
 
In hoogte verstelbaar hoofdkussen
lees verder
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
Servies Piet Boon by Serax
Piet Boon en Serax komen samen met nieuwe serviescollecties, waarmee men volgens het bedrijf onvergetelijke eetervaringen in de buitenlucht kan creëren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden