Nieuwe stofcollecties Zimmer + Rohde
Het Duitse textielhuis Zimmer + Rohde heeft voor haar drie labels Zimmer + Rohde, Ardecora en Hodsoll McKenzie recent de nieuwe herfstcollecties uitgebracht.
lees verder
Japan boeit Chivasso
Het is begin zomer en dus worden de herfstcollecties weer gepresenteerd. De zeer uitgebreide en fraaie New Ways van Chivasso zijn geÔnspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
Herfst bij Libeco
Kortgeleden openbaarde Libeco, aankomende 11 tot 13 september exposant van de raam- en meubelbekledingsbeurs Mood in Brussel, haar nieuwe herfstcollectie.
lees verder
 
Afrikaanse muurdroom
lees verder
20e NK Parketleggen op Incoda
De twintigste editie van het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP) vindt plaats op de vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) van 16-18 september in de Evenementenhal in Gorinchem.
lees verder
 
Hunter Douglas verkoopt USA-plafondafdeling
lees verder
Jonker nieuwe distributeur Anker Stuy
Anker Stuy Verven uit Terwispel breidt haar distributeurnetwerk voor het assortiment bouwverven en producten voor de timmerindustrie uit met Jonker & Co Verfgroothandel in Amsterdam.
lees verder
 
Maandag laatste Marketday XL
lees verder
Tickets Orgatec en Architectureworld
Gedurende de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen worden ook Architectureworld en de Duitse Hoteldag gehouden. Bij zijn? Nu kunnen reeds tickets worden gereserveerd.
lees verder
Coulisse wint prijs
Raambekledingsleverancier Coulisse heeft met haar kindveilige Twin Pull oplossing een prijs gewonnen!
lees verder
 
Eerste sprekers Incoda bekend
lees verder
Intirio toch in 2019
In tegenstelling tot wat er eerder werd gecommuniceerd, vindt Intirio 2019 wel degelijk plaats. Op dezelfde locatie en in dezelfde periode, maar wel een dag korter.
lees verder
Generatiewissel bij Boelaert & Moens
Na meer dan 30 jaar het bedrijf te hebben geleid, draagt Luc Boelaert de leiding van Boelaert & Moens (B&M Fabrics) over aan de volgende generatie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden