Luxe wandbekleding van Moooi

Woensdag 24 april 2024

De tentoostelling van Moooi op de Milanese Design Week droeg dit jaar de naam A Life Extraordinary. Natuurlijk werden verschillende nieuwe designs getoond, waaronder een nieuwe collectie wandbekleding.
Luxe wandbekleding van Moooi
Luxe wandbekleding van Moooi Luxe wandbekleding van Moooi

In de tentoonstelling A Life Extraordinary van dit jaar staat tactiliteit centraal. Volgens het bedrijf konden bezoekers hier een wereld ervaren waar verlichting, geur en oppervlak de verbeelding en zintuigen plagen en prikkelen.


De Green House is een op maat gemaakte collectie wandbekleding, versierd met verfijnde en elegante flora en fauna. Deze moderne kijk op bloemmotieven en insecten zal volgens Moooi elke muur verfraaien met verfijning en tactiliteit. Met vijf verschillende beschikbare ontwerpen moet de collectie de essentie van de schoonheid en elegantie van de natuur samenvatten in dagelijkse meesterwerken. In hoogwaardige materialen zoals houtfineer, boucle stof, zijde en jacquard texturen, straalt de Green House Wallcovering Collection (zo schrijft Moooi) een etherische schoonheid uit die verwant is aan een Victoriaanse serre. 

 

De nieuwe wandbekleding van Moooi laat zich goed combineren met de nieuwe collectie beddengoed dat het bedrijf samen met Beddinghouse lanceerde en dat ook de naam Green House draagt.Links

www.moooi.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, stof, leer, leder, bekleding stoffering, stofferen, wand, behang, wandbekleding, #moooi, #greenhouse

Gerelateerd nieuws
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei Kijk op Gordijnen
De franchiseformule Kijk op Gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden