Philips Lighting wordt Signify

Dinsdag 10 april 2018

Half maart kondigde Philips Lighting aan haar naam te willen veranderen in Signify: 'omdat licht een intelligente taal wordt die verbindt en betekenis overdraagt.'
Philips Lighting wordt Signify

Met deze naamsverandering voldoet Philips Lighting aan de overeenkomst met Koninklijke Philips: de naamswijziging moet binnen 18 maanden na het verlopen van een controlerend belang van de aandelen van laatstgenoemde doorgevoerd zijn.

"Onze nieuwe bedrijfsnaam is een nieuwe stap op weg naar een transformatie van het bedrijf", stelde Philips Lighting ceo Eric Rondolat (foto), baas van 32.000 medewerkers. In mei 2016 werd Philips Lighting, opgericht in 1891, naar de beurs gebracht en verlaagde Philips in stappen haar belang naar 18%.

Op 15 mei wordt de nieuwe naam in stemming gebracht tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering. De merknaam Philips blijft het bedrijf wel gebruiken en ook de beursnotering van Philips Lighting blijft ongewijzigd.

 Links

www.lighting.philips.com
www.philips.nl/licht

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, #philips, verkoop, #signify

Gerelateerd nieuws
 
Omzetgroei voor moeder Lampen24.nl
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
Woonaccessoires op Meubelbeurs Brussel
Boutique wordt een nieuw segment voor woonaccessoires op de Meubelbeurs Brussel 2018, die komende november wordt gehouden.
lees verder
Designwonen.com naar Experieur
De nieuwe eigenaar van de failliete webwinkels Lil.nl en Designwonen.com, Diek Invest, heeft circa de helft van het bedrijf verkocht aan Experieur bv uit Nieuw-Vennep.
lees verder
Save the date voor Showup
Op 2 + 3 september 2018 presenteren meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zich op Showup.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden