Philips Lighting wordt Signify

Dinsdag 10 april 2018

Half maart kondigde Philips Lighting aan haar naam te willen veranderen in Signify: 'omdat licht een intelligente taal wordt die verbindt en betekenis overdraagt.'
Philips Lighting wordt Signify

Met deze naamsverandering voldoet Philips Lighting aan de overeenkomst met Koninklijke Philips: de naamswijziging moet binnen 18 maanden na het verlopen van een controlerend belang van de aandelen van laatstgenoemde doorgevoerd zijn.

"Onze nieuwe bedrijfsnaam is een nieuwe stap op weg naar een transformatie van het bedrijf", stelde Philips Lighting ceo Eric Rondolat (foto), baas van 32.000 medewerkers. In mei 2016 werd Philips Lighting, opgericht in 1891, naar de beurs gebracht en verlaagde Philips in stappen haar belang naar 18%.

Op 15 mei wordt de nieuwe naam in stemming gebracht tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering. De merknaam Philips blijft het bedrijf wel gebruiken en ook de beursnotering van Philips Lighting blijft ongewijzigd.

 Links

www.lighting.philips.com
www.philips.nl/licht

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, #philips, verkoop, #signify

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Mooie hanglamp Moooi
Arihiro Miyake is de ontwerper van de prachtige hanglamp Coppélia van Moooi uit Breda.
lees verder
Vromans naar Maretti
Gerard Vromans is onlangs aangesteld als nieuwe accountmanager voor de business unit Retail van Maretti Lighting.
lees verder
 
Pacha van Pierre Paulin bij Gubi
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden