Philips Lighting wordt Signify

Dinsdag 10 april 2018

Half maart kondigde Philips Lighting aan haar naam te willen veranderen in Signify: 'omdat licht een intelligente taal wordt die verbindt en betekenis overdraagt.'
Philips Lighting wordt Signify

Met deze naamsverandering voldoet Philips Lighting aan de overeenkomst met Koninklijke Philips: de naamswijziging moet binnen 18 maanden na het verlopen van een controlerend belang van de aandelen van laatstgenoemde doorgevoerd zijn.

"Onze nieuwe bedrijfsnaam is een nieuwe stap op weg naar een transformatie van het bedrijf", stelde Philips Lighting ceo Eric Rondolat (foto), baas van 32.000 medewerkers. In mei 2016 werd Philips Lighting, opgericht in 1891, naar de beurs gebracht en verlaagde Philips in stappen haar belang naar 18%.

Op 15 mei wordt de nieuwe naam in stemming gebracht tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering. De merknaam Philips blijft het bedrijf wel gebruiken en ook de beursnotering van Philips Lighting blijft ongewijzigd.

 Links

www.lighting.philips.com
www.philips.nl/licht

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, #philips, verkoop, #signify

Gerelateerd nieuws
 
Salone del Mobile 2018 druk
lees verder
Faillissementsaanvraag Lil.nl
Woonwebwinkels Lil.nl en Designwonen.com hebben zelf faillissement aangevraagd. Volgens het bedrijf uit Zaandam vanwege een uitzending van Radar.
lees verder
Verlies Westwing en Home24
De omzetten van de online interieurwinkels van de Duitse incubator Rocket Internet, Westwing en Home24, zijn in 2017 verder gegroeid. Ook daalde het verlies opnieuw, deze werd flink kleiner.
lees verder
Editions Gebroeders Blom
Nieuws van Blom & Blom in de collectie Editions: lampen van 'alledaagse’ industriële objecten. Vanaf morgen te zien op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Personalia Beter Bed en Leen Bakker
Beter Bed verkoopdirecteur Tibor Preiner gaat Debbie Klein achterna naar Leen Bakker. De Nederlandse countrymanager van Primark, Ronald Voogt, wordt algemeen directeur Benelux van Beter Bed als opvolger van Debbie Klein.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden