Nieuwe karpetten STG

Woensdag 11 april 2018

Recent introduceerde STG Carpets een nieuwe collecties karpetten met twee bijzondere dessins.
Nieuwe karpetten STG

De nieuwe flatweave karpetten van STG Carpets zijn verkrijgbaar in twee verschillende dessins (foto, links Schotland en rechts Wales), ieder in vier vergelijkbare kleurstellingen namelijk blauw, antraciet (foto rechts), terra (foto links) en groen.

De mogelijke maten zijn 170 x 240, 200 x 280, 280 x 300 en 280 x 380cm. Het poolmateriaal bestaat uit een mix van polyester en polyacryl, wat volgens het bedrijf uit Genemuiden een goede lichtechtheid garandeert.

 Links

www.stgcarpets.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, woningtextiel, interieurtextiel, textiel, woontextiel, karpet, kleed, vloerkleed, tapijt, #stg

Gerelateerd nieuws
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder
Laatste MarketdayXL DWI 2018
Maandag 3 december van 10-17 uur zal in 2018 de laatste MarketdayXL van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein worden gehouden. Met onder meer een Sample Sale én Love It!
lees verder
Alle Antislip Estillon Luxerton
Estillon levert vanaf dit moment de antislip ondertapijt range onder één naam: Luxerton.
lees verder
Imm: das Haus gaat op z'n kop
Er wordt gevreesd dat Truly Truly van Down Under 'Das Haus 2019' op zijn kop wil zetten tijdens de komende internationale meubelbeurs Imm Cologne in januari 2019.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden