Philips Lighting wordt Signify

Dinsdag 10 april 2018

Half maart kondigde Philips Lighting aan haar naam te willen veranderen in Signify: 'omdat licht een intelligente taal wordt die verbindt en betekenis overdraagt.'
Philips Lighting wordt Signify

Met deze naamsverandering voldoet Philips Lighting aan de overeenkomst met Koninklijke Philips: de naamswijziging moet binnen 18 maanden na het verlopen van een controlerend belang van de aandelen van laatstgenoemde doorgevoerd zijn.

"Onze nieuwe bedrijfsnaam is een nieuwe stap op weg naar een transformatie van het bedrijf", stelde Philips Lighting ceo Eric Rondolat (foto), baas van 32.000 medewerkers. In mei 2016 werd Philips Lighting, opgericht in 1891, naar de beurs gebracht en verlaagde Philips in stappen haar belang naar 18%.

Op 15 mei wordt de nieuwe naam in stemming gebracht tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering. De merknaam Philips blijft het bedrijf wel gebruiken en ook de beursnotering van Philips Lighting blijft ongewijzigd.

 Links

www.lighting.philips.com
www.philips.nl/licht

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, retail, winkel, licht, verlichting, lamp, fabrikant, led, halogeen, armatuur, #philips, verkoop, #signify

Gerelateerd nieuws
Lichtwoche Sauerland 2019
Elke twee jaar is de Lichtwoche, op meerdere locaties in Sauerland, een ontmoetingsplaats voor fabrikanten, dealers, in- en verkopers van armaturen en lampen.
lees verder
Oslo verlicht minimalisme
De nieuwe Oslo-lampencollectie van de Deense fabrikant Halo Design ademt een minimalistisch Scandinavisch gevoel.
lees verder
 
Waterval van licht en goud
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden