Beurs Eigen Huis voorjaar best bezocht

Woensdag 11 april 2018

Van 9 t/m 11 maart vond de Voorjaarseditie van Beurs Eigen Huis plaats. Een recordaantal bezoekers kwam naar de beurs.
Beurs Eigen Huis voorjaar best bezocht

Volgens organisator Expo Communications bezochten 28.516 consumenten met bouw-, verbouw-, tuin- en interieurplannen de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs in Utrecht.

De bezoekers van Beurs Eigen Huis zijn volgens de organisatie beslissers, geen shoppers. Man en vrouw bezoeken samen de beurs (54% is vrouw, 46% is man). Bijna 50% van de bezoekers heeft een budget van € 250.000 of meer voor de (ver)bouw- en woonplannen.

De beurs profiteert dus van de positieve ontwikkelingen in de bouwsector en was al ruim voor de beurs uitverkocht met meer dan 250 exposanten. In het najaar wordt de beurs gehouden van vrijdag 21 t/m zondag 23 september. Ook de planning van de indeling van de Voorjaarseditie 2019 is gestart.

 Links

www.expocommunications.nl
www.realiseerjedroomhuis.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, beurs, woonbeurs, event, evenement, show, #eigenhuis, #beurseigenhuis, #expocommunications, #realiseerjedroomhuis

Gerelateerd nieuws
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden