Brons voor Luxaflex

Donderdag 12 april 2018

Luxaflex heeft een Cradle to Cradle Certified Brons certificaat voor stoffen ontvangen. Een nieuwe stap in de duurzaamheidstrategie van de Hunter Douglas-dochter.
Brons voor Luxaflex

Raamdecoratiefabrikant Luxaflex heeft een bronzen certificering behaald voor ruim 60 polyester stoffen. Hiermee biedt het bedrijf uit Hardinxveld Giessendam naar eigen zeggen het breedste palet aan weefsels, gecertificeerd volgens het internationale Cradle to Cradle Certified™ Products Program in de markt voor raambekleding.

Dit duurzaamheidsprogramma stimuleert het kringloopprincipe, wat betekent dat alle materialen van gecertificeerde producten na gebruik nuttig inzetbaar zijn voor verwerking in een ander product, zodat ze hun waarde behouden voor mens en milieu.

Silvia Jagtenberg stelt dat duurzaamheid een zeer belangrijke pijler voor Luxaflex is en blijft. Niet alleen in het productieproces, maar in de gehele bedrijfsvoering en bij leveranciers. Ze stelt dat het door technologische innovaties mogelijk wordt om duurzame ontwikkelingen beter en op een steeds grotere schaal toe te passen.

 Links

www.luxaflex.be
www.luxaflex.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, laminaat, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, buitenzonwering, #luxaflex, #cradle2cradle

Gerelateerd nieuws
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
 
Kobe brengt Artisan
lees verder
 
Headlam in horren
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder
Nieuwe Duo rolgordijnen
B&C Raamdecoratie heeft vorige maand de nieuwste collectie Bécé Duo rolgordijnen gelanceerd met luxe stoffen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden