Natuurlijk behang

Dinsdag 15 mei 2018

Voor dealers is het geen verrassing meer: de nieuwe behangcollectie Natural Wallcoverings II van Eijffinger zou nu in de winkels moeten liggen.
Natuurlijk behang
Natuurlijk behang Natuurlijk behang

Met Natural Wallcoverings II is het volgens Eijffinger mogelijk om een stukje natuur in huis te halen. Ieder behang is namelijk uniek met onregelmatigheden in textuur. Dit draagt bij aan het karakter en de decoratieve charme van de wandbekleding. Zoals op de foto's te zien is.

Er is gebruikt gemaakt van kleinschalig geproduceerd grasweefsel uit het verre Oosten, sommige kwaliteiten zijn doorregen met schitterend zilver en goud. De achtergrond van glanzende folie geeft extra dynamiek en een vleugje glamour. Daarnaast zijn er combinaties van kurk en sisal. Qua kleurstellingen zien we aardetinten gecombineerd met koper en worden botanisch groen, grijs, mauve, bruin, oker, naturel en ecru, zeeblauw en zilvergrijs gebruikt.Links

www.eijffinger.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf,, dhz, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, #eijffinger

Gerelateerd nieuws
Nieuwe stofcollecties Zimmer + Rohde
Het Duitse textielhuis Zimmer + Rohde heeft voor haar drie labels Zimmer + Rohde, Ardecora en Hodsoll McKenzie recent de nieuwe herfstcollecties uitgebracht.
lees verder
Japan boeit Chivasso
Het is begin zomer en dus worden de herfstcollecties weer gepresenteerd. De zeer uitgebreide en fraaie New Ways van Chivasso zijn ge´nspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur.
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
Herfst bij Libeco
Kortgeleden openbaarde Libeco, aankomende 11 tot 13 september exposant van de raam- en meubelbekledingsbeurs Mood in Brussel, haar nieuwe herfstcollectie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden