Natuurlijk behang

Dinsdag 15 mei 2018

Voor dealers is het geen verrassing meer: de nieuwe behangcollectie Natural Wallcoverings II van Eijffinger zou nu in de winkels moeten liggen.
Natuurlijk behang
Natuurlijk behang Natuurlijk behang

Met Natural Wallcoverings II is het volgens Eijffinger mogelijk om een stukje natuur in huis te halen. Ieder behang is namelijk uniek met onregelmatigheden in textuur. Dit draagt bij aan het karakter en de decoratieve charme van de wandbekleding. Zoals op de foto's te zien is.

Er is gebruikt gemaakt van kleinschalig geproduceerd grasweefsel uit het verre Oosten, sommige kwaliteiten zijn doorregen met schitterend zilver en goud. De achtergrond van glanzende folie geeft extra dynamiek en een vleugje glamour. Daarnaast zijn er combinaties van kurk en sisal. Qua kleurstellingen zien we aardetinten gecombineerd met koper en worden botanisch groen, grijs, mauve, bruin, oker, naturel en ecru, zeeblauw en zilvergrijs gebruikt.Links

www.eijffinger.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf,, dhz, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, #eijffinger

Gerelateerd nieuws
 
Mood Brussel 2018 gepland
lees verder
Ikea saneert, ook in Benelux
Ikea gaat binnenkort 150 banen schrappen, de meeste in Zweden, maar ook een deel in België en Nederland. De interieurketen wil hierdoor beter concurreren met grote internetwinkels.
lees verder
Nieuwe directeur Imm Cologne
Uwe Deitersen, directeur van de Imm Cologne voor de Koelnmesse, maakt per 1 augustus aanstaande plaats voor een opvolgster. Hij gaat een andere functie vervullen.
lees verder
Introductie Trendz Belgium later
Easyfairs lanceert de inkoopbeurs voor de living & lifestyle markt, Trendz Belgium, later dan eerder gepland. De eerste editie staat nu geprogrammeerd van 27-29 januari 2019 in Flanders Expo in Gent.
lees verder
 
Proposte start woensdag
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden