Natuurlijk behang

Dinsdag 15 mei 2018

Voor dealers is het geen verrassing meer: de nieuwe behangcollectie Natural Wallcoverings II van Eijffinger zou nu in de winkels moeten liggen.
Natuurlijk behang
Natuurlijk behang Natuurlijk behang

Met Natural Wallcoverings II is het volgens Eijffinger mogelijk om een stukje natuur in huis te halen. Ieder behang is namelijk uniek met onregelmatigheden in textuur. Dit draagt bij aan het karakter en de decoratieve charme van de wandbekleding. Zoals op de foto's te zien is.

Er is gebruikt gemaakt van kleinschalig geproduceerd grasweefsel uit het verre Oosten, sommige kwaliteiten zijn doorregen met schitterend zilver en goud. De achtergrond van glanzende folie geeft extra dynamiek en een vleugje glamour. Daarnaast zijn er combinaties van kurk en sisal. Qua kleurstellingen zien we aardetinten gecombineerd met koper en worden botanisch groen, grijs, mauve, bruin, oker, naturel en ecru, zeeblauw en zilvergrijs gebruikt.Links

www.eijffinger.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf,, dhz, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, #eijffinger

Gerelateerd nieuws
 
Blue Drop winnaars Mood 2018
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NKs.
lees verder
Nieuwe meubelstoffen van Jab
Jab Anstoetz heeft nieuwe kleurrijke meubelstoffen uitgebracht. Deze verhogen de stemming in het interieur en die van de bewoner, zo belooft het interieurmerk.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Kobe-nieuws op Incoda
Kobe staat binnenkort op Architect@work en de Interieur Collectie Dagen (Incoda). Op laatstgenoemde aandacht voor de kamerhoge Plain & Basic en Essente gordijn- en meubelstoffencollecties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden