Natuurlijk behang

Dinsdag 15 mei 2018

Voor dealers is het geen verrassing meer: de nieuwe behangcollectie Natural Wallcoverings II van Eijffinger zou nu in de winkels moeten liggen.
Natuurlijk behang
Natuurlijk behang Natuurlijk behang

Met Natural Wallcoverings II is het volgens Eijffinger mogelijk om een stukje natuur in huis te halen. Ieder behang is namelijk uniek met onregelmatigheden in textuur. Dit draagt bij aan het karakter en de decoratieve charme van de wandbekleding. Zoals op de foto's te zien is.

Er is gebruikt gemaakt van kleinschalig geproduceerd grasweefsel uit het verre Oosten, sommige kwaliteiten zijn doorregen met schitterend zilver en goud. De achtergrond van glanzende folie geeft extra dynamiek en een vleugje glamour. Daarnaast zijn er combinaties van kurk en sisal. Qua kleurstellingen zien we aardetinten gecombineerd met koper en worden botanisch groen, grijs, mauve, bruin, oker, naturel en ecru, zeeblauw en zilvergrijs gebruikt.Links

www.eijffinger.com

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, dhz, doe-het-zelf, doehetzelf, doe het zelf,, dhz, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, #eijffinger

Gerelateerd nieuws
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
 
Kobe brengt Artisan
lees verder
 
Headlam in horren
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder
Nieuwe Duo rolgordijnen
B&C Raamdecoratie heeft vorige maand de nieuwste collectie Bécé Duo rolgordijnen gelanceerd met luxe stoffen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden