Baas in Belgie

Dinsdag 15 mei 2018

Een expositie over het solowerk van ontwerper Maarten Baas zal van mei tot oktober worden gehouden in het Design Museum in Gent.
Baas in Belgie

De expositie, verzorgd door het Groninger Museum, toont een overzicht van het meest belangrijke en iconische werk van de afgelopen vijftien jaar van de Nederlandse ontwerper Maarten Baas (1978) uit 's-Hertogenbosch.

De opening van de tentoonstelling, Hide & Seek genaamd, is aanstaande donderdagavond 17 mei om 19:30 uur en is tot en met 30 september 2018 te bezoeken.

 Links

www.designmuseumgent.be
www.maartenbaas.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, museum, tentoonstelling, geschiedenis, design, ontwerp, groninger museum, gent, design museum, designmuseum, #maartenbaas, #hideandseek, #designmuseum, #designmuseumgent

Gerelateerd nieuws
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden