Weer nieuw Interfloor-vinyl

Maandag 14 mei 2018

Interfloor blijft maar innoveren op het gebied van vinylvloeren. Recent was de introductie van de Silkwood-V specials en de vernieuwde Dynamic Lino, nu volgt de Dynamic Cemento.
Weer nieuw Interfloor-vinyl
Weer nieuw Interfloor-vinyl Weer nieuw Interfloor-vinyl Weer nieuw Interfloor-vinyl Weer nieuw Interfloor-vinyl

De kamerbrede Dynamic Cemento vinylvloercollectie van de groothandel uit Zwartsluis bestaat uit gladde ongepolijste vloeren: strak & trendy. De gietvloer, ook wel beton of cementvloer genoemd, is in korte tijd uitgegroeid tot een hippe vloersoort, in vooral in moderne interieurs. Ook vinyl vloeren zijn volledig terug vanwege hun praktische eigenschappen.

Dynamic Cemento verenigt deze combinatie van trend en functionaliteit. Met een natuurgetrouwe look van beton/cement structuur is de vloer ijzersterk en krasvast, gemakkelijk in onderhoud én zeer betaalbaar (€ 89 per strekkende meter op 400 cm breed), zo meldt Interfloor.

De Dynamic Cemento-collectie, voorzien van Premium Protect PU-coating en de bekende Black Tex Backing, is verkrijgbaar in zeven tinten die lijken op natuurlijk cement, zelfs in 'heartwood' (foto 5), de allerlaatste kleurtrend. Geschikt voor intensief woongebruik (klasse 23), normaal projectgebruik (klasse 32) en licht industrieel gebruik (klasse 41).

 Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/category/nieuws/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, polyamide, garen, wol, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #dynamiccemento

Gerelateerd nieuws
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder
Laatste MarketdayXL DWI 2018
Maandag 3 december van 10-17 uur zal in 2018 de laatste MarketdayXL van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein worden gehouden. Met onder meer een Sample Sale én Love It!
lees verder
Alle Antislip Estillon Luxerton
Estillon levert vanaf dit moment de antislip ondertapijt range onder één naam: Luxerton.
lees verder
Imm: das Haus gaat op z'n kop
Er wordt gevreesd dat Truly Truly van Down Under 'Das Haus 2019' op zijn kop wil zetten tijdens de komende internationale meubelbeurs Imm Cologne in januari 2019.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden