Interim directeur Tendence

Maandag 14 mei 2018

Susanne Schlimgen is sinds 1 mei de waarnemend directeur van de decoratiebeurs Tendence van de Messe Frankfurt.
Interim directeur Tendence

Susanne Schlimgen (foto) werkt sinds 2002 in verschillende functies bij Messe Frankfurt. Tot haar benoeming tot directeur van Tendence was zij coördinator voor de regionale orderbeurs Nordstil. Van 2007 tot 2011 was zij verantwoordelijk voor het gedeelte Giving van de internationale markten voor zowel Ambiente en Tendence.

Schlimgen neemt de taak tijdelijk over vanwege het ouderschapsverlof van Bettina Bär, die sinds 2016 het Tendence team leidt. Tendence opent zijn deuren van 30 juni tot 3 juli 2018.
Links

www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com
www.tendence.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, outdoor, tuin, buiten, meubel, parasol, bbq, barbecue, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #tendence18, tendence, #messefrankfurt

Gerelateerd nieuws
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder
Laatste MarketdayXL DWI 2018
Maandag 3 december van 10-17 uur zal in 2018 de laatste MarketdayXL van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein worden gehouden. Met onder meer een Sample Sale Ún Love It!
lees verder
Imm: das Haus gaat op z'n kop
Er wordt gevreesd dat Truly Truly van Down Under 'Das Haus 2019' op zijn kop wil zetten tijdens de komende internationale meubelbeurs Imm Cologne in januari 2019.
lees verder
 
Slotbericht Meubelbeurs 2018
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden