Van de Heg bankroet

Vrijdag 11 mei 2018

Verlichtingsindustrie G. van de Heg bv uit Barneveld is bankroet gegaan. Dit is op op 2 mei bepaald door de rechtbank in Gelderland, vestiging Zutphen.
Van de Heg bankroet

Van de Heg uit Barneveld, dochter van Light Hold bv, is producent en leverancier van verlichting en tijdens haar 50 jarig bestaan in augustus 2015 na bemiddeling van Marktlink overgenomen door ondernemers Ton Rosendaal, Ruud Alblas en Roel Semmelink.

Zij hebben geprobeerd het bedrijf uit te bouwen met uitbreiding naar vooral Duitsland, nieuwe producten en internet marketing technologieën. Zo handelde het bedrijf onder meer ook onder de namen Licht-wonen.nl en Illuce.nl.

Tevergeefs, zo is nu door het faillissement gebleken. Curator is A.T. de Putter uit Ede, 06-10 77 48 50, deputter@certusadvocaten.nl.

 Links

www.vandeheg.nl
www.certusadvocaten.nl
www.marktlink.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, verlichting, licht, lamp, armatuur, overname, fusie, bedrijfsovername, management, buy-out, buy-in, marktlink, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, koop, merger, acquisition, fusie, samen, samenwerking, #vandeheg, #marktlink

Gerelateerd nieuws
Oslo verlicht minimalisme
De nieuwe Oslo-lampencollectie van de Deense fabrikant Halo Design ademt een minimalistisch Scandinavisch gevoel.
lees verder
 
Waterval van licht en goud
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder
Object Rotterdam weer in Haka
Van 8-10 februari 2019 wordt de achtste editie van Object Rotterdam gehouden. Net zoals afgelopen februari in het Haka-gebouw in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden