DLW Flooring Benelux failliet

Vrijdag 11 mei 2018

Op 1 mei is DLW Flooring Benelux failliet verklaard door de rechtbank Oost-Brabant in 's-Hertogenbosch.
DLW Flooring Benelux failliet

Al eerder (2015) was het Duitse DLW (Deutsche Linoleum Werke) failliet gegaan en overgegaan in Nederlandse handen, de Fields Group. Afgelopen februari werd overeengekomen dat Gerflor de linoleum-activiteiten van DLW zou overnemen.

Bertrand Chammas, ceo van Gerflor, stelde toen dat de overname, inclusief de Duitse fabriek, goed was voor continuïteit en groei zou kunnen genereren voor de linoleum-activiteit van DLW op lange termijn. Maar dat blijkt nu door het faillissement wel zonder de Nederlandse vestiging in Den Bosch, waar zeven mensen werkten, waaronder Peter van Loo sinds afgelopen september.

Curator is M.W. Steenpoorte van Banning nv in Den Bosch, +31 (0)73 - 692 77 77, info@banning.nl.

 Links

www.banning.nl
www.dlw.eu
www.gerflor.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, vloer, linoleum, vinyl, pvc, naaldvilt, stoffering, vloerbedekking, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, koop, merger, acquisition, fusie, samen, samenwerking, #gerflor, #dlw

Gerelateerd nieuws
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder
Laatste MarketdayXL DWI 2018
Maandag 3 december van 10-17 uur zal in 2018 de laatste MarketdayXL van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein worden gehouden. Met onder meer een Sample Sale én Love It!
lees verder
Alle Antislip Estillon Luxerton
Estillon levert vanaf dit moment de antislip ondertapijt range onder één naam: Luxerton.
lees verder
Imm: das Haus gaat op z'n kop
Er wordt gevreesd dat Truly Truly van Down Under 'Das Haus 2019' op zijn kop wil zetten tijdens de komende internationale meubelbeurs Imm Cologne in januari 2019.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden