Gevangenis van Cappellini

Woensdag 09 mei 2018

De 70-jarige trappenfabrikant Fontanot heeft recent een nieuwe productlijn uitgebracht: een roomdivider van ontwerper Giulio Cappellini die vooral veel weg heeft van een gevangenis.
Gevangenis van Cappellini
Gevangenis van Cappellini Gevangenis van Cappellini Gevangenis van Cappellini

Uiteraard heeft Fontanot voor het nieuwe product een andere omschrijving: de herinterpretatie van oude leuningen met een vleugje design door Giulio Cappellini. Dus geen kooi met tralies, maar een hippe manier om woongebieden van elkaar te scheiden, terwijl het mogelijk blijft om verder te kijken.

De roomdivider heeft de vorm van een borstwering (foto 1) of scheidingswand (foto 3 + 4) gemaakt in staal. Bij de uitvoering als borstwering is het mogelijk om de details te zien in de bovenste plaat (foto 2): die is zo gefreesd dat het buisvormige staal eronder te zien is.

 Links

www.fontanot.it

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, roomdivider, scheidingswand, scheiding, tralies, gevangenis, design, designmeubel, meubilair, projectinrichting, project, kantoor, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #fontanot, #milandesignweek, #GiulioCappellini, #Cappellini

Gerelateerd nieuws
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Matti Schmidt aan roer Aeris
Sinds 1 november heeft Matti Schmidt de bedrijfsvoering overgenomen van Aeris GmbH, fabrikant van projectmeubelen voor een actieve houding.
lees verder
Frommholz ook failliet
Afgelopen dinsdag heeft distributiebedrijf Walter Frommholz GmbH & Co. KG een aanvraag voor een faillissementsprocedure aangevraagd.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden