Keuze voor House of Jab (1)

Maandag 11 april 2016

Keuzes maken: Verstappen uit Helmond heeft dat rigoreus gedaan. Bewust gekozen voor een intensieve samenwerking met het jubilerende JAB Anstoetz. Een introductie.
Keuze voor House of Jab (1)
Keuze voor House of Jab (1) Keuze voor House of Jab (1) Keuze voor House of Jab (1) Keuze voor House of Jab (1) Keuze voor House of Jab (1)

Directrice en eigenaar Yvonne Verhorevoort nam de nu 65 jaar bestaande zaak in Helmond van haar ouders ruim vijftien jaar geleden over. Een typische traditionele complete woninginrichter: 1.500 m2 met meubelen en woningtextiel met heel veel verschillende leveranciers.

Samen met haar partner Harrie vond ze dat dit anders moest: een duidelijk gezicht voor de consument met een interieurontwerpstudio voor het creatieve, persoonlijke advies. Als bedrijf ben je met veel leveranciers daarnaast voor geen enkele leverancier echt interessant. En kan je dus geen optimale samenwerking realiseren.

Dat vond gehoor bij Robert Petit, directeur van Jab Anstoetz Benelux. Ook hij is op zoek naar een verdieping in de samenwerking met partners. En ziet regionale 'House of JAB'-showrooms als verlengstuk voor het reguliere netwerk. Een retailformule die verder gaat dan een shop-in-shop en die bijdraagt aan de naamsbekendheid en visibility van de JAB Anstoetz Group, die dit jaar 70 jaar bestaat.

Door de B2B-focus heeft JAB van locale expertise én B2C te weinig verstand. Zijn streven is dan ook om de komende drie jaar een achttal 'House of JAB'-showrooms in de Benelux te realiseren. Samen met ondernemers en partners zoals Yvonne die geloven in een geconcentreerde samenwerking met JAB en de diversiteit van hun collecties.

Dat zijn niet alleen diverse stoflabels (o.a. JAB, Chivasso, Carlucci), waar de Duitse leverancier het meest bekend van is, maar ook van de andere productgroepen die binnen de JAB-groep vertegenwoordigd zijn: raamdecoratiesystemen, wandbekleding, karpetten, tapijt, lvt maar ook meubelen. Met een een grote verscheidenheid van labels vanaf het hogere midden- tot het topsegment; voor 40-plussers, circa 3% van de bevolking bedienend. Precies het segment waar advieszaken volgens beiden hun succes kunnen halen.

In Duitsland zijn er al achttien, Yvonne stapte ruim een jaar geleden in het voor Nederland nieuwe House of JAB-concept. Met de toevoeging 'By Verstappen' voor het benadrukken van de eigenheid van de ondernemer. Maar wel met de visie om samen de consument beter te kunnen vinden en te bedienen. Door samen te collectioneren, adverteren en organiseren!

Interesse? JAB Benelux: T: +31 (0)79 - 360 11 90. België: + 32 (0)2 - 714 11 59

 

Binnenkort deel 2: Angst?

 Links

www.houseofjab.nl
www.jab.de
https://www.youtube.com/jab
www.astenkrone.de
www.bielefelder-werkstaetten.de
https://youtu.be/S7kwkfOxXCE
www.carlucci.nl
www.carpetconcept.de
www.chivasso.com
www.golfhouse.de
www.hans-kaufeld.de
www.ipdesign.de
www.soleil-bleu.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, residentieel, project, hospitality, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, raambekleding, stof, weefstof, confectie, gordijn, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, zonwering, woonaccessoire, meubel, bank, fauteuil, zitmeubel, lifestyle, conceptstore, store, winkel, retail, showroom

Gerelateerd nieuws
Efwex weer in maart 2018
Efwex is de enige Belgische vakbeurs op het gebied van houten vloeren en toebehoren. Deze biënnale wordt komende maart voor de derde keer gehouden, in Flanders Expo in Gent.
lees verder
Woonindustrie knalt 2018 in
Veel nieuws en ontwikkelingen bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Natuurlijk de voorjaarsvakbeurs met de officiële opening van de nieuwe Home & Living-afdeling én een nieuwe architectenshowroom! Maar er is meer.
lees verder
Trainingen bij Headlam
Binnenkort organiseert Headlam onder meer trainingen op het gebied van binnenzonwering in de vestigingen in Zutphen en Rotterdam.
lees verder
 
DSM-Niaga en Auping in matrasrecycling
lees verder
 
Slotbericht Meubelbeurs Brussel 2017
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden