Gifvrij bedlinnen voor kids

Dinsdag 20 februari 2018

Coco-Mat, sinds 1989 gespecialiseerd in natuurlijke slaap- en woonproducten, lanceert een nieuwe gifvrije bedtextielcollectie voor kinderen.
Gifvrij bedlinnen voor kids

Deze collectie Hara (plezier in het Grieks) bestaat uit onder andere chemisch-vrije, 100% biologisch katoenen en duurzaam bedlinnen. Er zijn vier kleur- en fantasierijke designs geïnspireerd op de natuur.

Daarnaast levert Coco-Mat, dat winkels in Rotterdam, Arnhem en twee in Amsterdam heeft, onder andere natuurlijke matrassen, bedden, kussens, dekens, slaapzakjes, badlinnen en voedkussens, speciaal ontwikkeld voor kinderen.

De Nederlandse mede-oprichter van Coco-Mat en zelf moeder van vier kinderen, Mirjam Wiggers, levert de producten in een plastic-vrije verpakking, gemaakt van 100% gerecycled papier. De producten zijn beschikbaar in verschillende matenen per dekbedset wordt een gratis kussensloopje cadeau gedaan.

Het bedlinnen is met het GOTS (Global Organic Textile Standard) keurmerk gekwalificeerd en volgens het bedrijf dan ook erkend als biologisch katoen. De katoengaren hebben een 40/1 Ne gewoven-standaard, dat garant staat voor kwalitatief hoogwaardige en een zeer sterke stof. De stoffen zijn wasbaar op 40 graden en geschikt voor in de droger (natuurlijk drogen geeft de voorkeur).

 Links

www.coco-mat.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubels, meubilair, personalia, slaap, slapen, bed, ledikant, bedtextiel, matras, kussen, bedlinnen, overtrek, retail, winkel, opening, open, #cocomat

Gerelateerd nieuws
Vip Bedding
Van Praags Bedding uit Nieuw-Vennep heeft een nieuwe bedtextielcollectie geïntroduceerd: de Vip Bedding collectie.
lees verder
Rotan designwieg
In veel culturen en landen is de wieg van een pasgeboren baby nog steeds een rotanmand. De Sloop-cradle, ontworpen door Studio Irvine voor Yamakawa, is een moderne versie daarvan.
lees verder
 
Nieuwe voorzitter IMG
lees verder
Shypple bespaart zeevrachtkosten
Zelf importeren? Shypple ontwikkelde een digitaal platform, waardoor het importeren en exporteren van onder meer interieurproducten transparanter, makkelijker en goedkoper wordt.
lees verder
CS Schmalmoebel in problemen
De Duitse meubel- en slaapkamerfabrikant CS Schmalmöbel GmbH & Co KG is op 1 maart een faillissementsprocedure gestart, maar het bedrijf draait voorlopig door.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden