Gifvrij bedlinnen voor kids

Dinsdag 20 februari 2018

Coco-Mat, sinds 1989 gespecialiseerd in natuurlijke slaap- en woonproducten, lanceert een nieuwe gifvrije bedtextielcollectie voor kinderen.
Gifvrij bedlinnen voor kids

Deze collectie Hara (plezier in het Grieks) bestaat uit onder andere chemisch-vrije, 100% biologisch katoenen en duurzaam bedlinnen. Er zijn vier kleur- en fantasierijke designs geïnspireerd op de natuur.

Daarnaast levert Coco-Mat, dat winkels in Rotterdam, Arnhem en twee in Amsterdam heeft, onder andere natuurlijke matrassen, bedden, kussens, dekens, slaapzakjes, badlinnen en voedkussens, speciaal ontwikkeld voor kinderen.

De Nederlandse mede-oprichter van Coco-Mat en zelf moeder van vier kinderen, Mirjam Wiggers, levert de producten in een plastic-vrije verpakking, gemaakt van 100% gerecycled papier. De producten zijn beschikbaar in verschillende matenen per dekbedset wordt een gratis kussensloopje cadeau gedaan.

Het bedlinnen is met het GOTS (Global Organic Textile Standard) keurmerk gekwalificeerd en volgens het bedrijf dan ook erkend als biologisch katoen. De katoengaren hebben een 40/1 Ne gewoven-standaard, dat garant staat voor kwalitatief hoogwaardige en een zeer sterke stof. De stoffen zijn wasbaar op 40 graden en geschikt voor in de droger (natuurlijk drogen geeft de voorkeur).

 Links

www.coco-mat.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubels, meubilair, personalia, slaap, slapen, bed, ledikant, bedtextiel, matras, kussen, bedlinnen, overtrek, retail, winkel, opening, open, #cocomat

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe boxspring Avek
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Norma en Napco failliet
Bijzondere tijden in de slapenwereld: afgelopen donderdag zijn Norma en Napco failliet verklaard.
lees verder
Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over
Het Duitse familiebedrijf Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over van de Hüls groep en versterkt daarmee de positie als aanbieder in de slaapkamer- en slaapsystemensector.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden