Gifvrij bedlinnen voor kids

Dinsdag 20 februari 2018

Coco-Mat, sinds 1989 gespecialiseerd in natuurlijke slaap- en woonproducten, lanceert een nieuwe gifvrije bedtextielcollectie voor kinderen.
Gifvrij bedlinnen voor kids

Deze collectie Hara (plezier in het Grieks) bestaat uit onder andere chemisch-vrije, 100% biologisch katoenen en duurzaam bedlinnen. Er zijn vier kleur- en fantasierijke designs geïnspireerd op de natuur.

Daarnaast levert Coco-Mat, dat winkels in Rotterdam, Arnhem en twee in Amsterdam heeft, onder andere natuurlijke matrassen, bedden, kussens, dekens, slaapzakjes, badlinnen en voedkussens, speciaal ontwikkeld voor kinderen.

De Nederlandse mede-oprichter van Coco-Mat en zelf moeder van vier kinderen, Mirjam Wiggers, levert de producten in een plastic-vrije verpakking, gemaakt van 100% gerecycled papier. De producten zijn beschikbaar in verschillende matenen per dekbedset wordt een gratis kussensloopje cadeau gedaan.

Het bedlinnen is met het GOTS (Global Organic Textile Standard) keurmerk gekwalificeerd en volgens het bedrijf dan ook erkend als biologisch katoen. De katoengaren hebben een 40/1 Ne gewoven-standaard, dat garant staat voor kwalitatief hoogwaardige en een zeer sterke stof. De stoffen zijn wasbaar op 40 graden en geschikt voor in de droger (natuurlijk drogen geeft de voorkeur).

 Links

www.coco-mat.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubels, meubilair, personalia, slaap, slapen, bed, ledikant, bedtextiel, matras, kussen, bedlinnen, overtrek, retail, winkel, opening, open, #cocomat

Gerelateerd nieuws
 
Euretco groeit verder
lees verder
Aanval op gevestigde orde dekbedmode
Opvallende berichten van de laatste tijd van bedrijven die stellen dat de markt in dekbedovertrekken verdeeld wordt door een aantal exorbitant rijke families die de prijzen hoog houden.
lees verder
 
Wooncollectie bij Hudson's Bay
lees verder
 
Duitser wil matras van 300 Euro
lees verder
Flamant overgenomen
Interieurspecialist Flamant uit Geraardsbergen komt in handen van de Besix Group, een grote speler actief in de bouwsector, vastgoedontwikkeling en concessies.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden