Gifvrij bedlinnen voor kids

Dinsdag 20 februari 2018

Coco-Mat, sinds 1989 gespecialiseerd in natuurlijke slaap- en woonproducten, lanceert een nieuwe gifvrije bedtextielcollectie voor kinderen.
Gifvrij bedlinnen voor kids

Deze collectie Hara (plezier in het Grieks) bestaat uit onder andere chemisch-vrije, 100% biologisch katoenen en duurzaam bedlinnen. Er zijn vier kleur- en fantasierijke designs geïnspireerd op de natuur.

Daarnaast levert Coco-Mat, dat winkels in Rotterdam, Arnhem en twee in Amsterdam heeft, onder andere natuurlijke matrassen, bedden, kussens, dekens, slaapzakjes, badlinnen en voedkussens, speciaal ontwikkeld voor kinderen.

De Nederlandse mede-oprichter van Coco-Mat en zelf moeder van vier kinderen, Mirjam Wiggers, levert de producten in een plastic-vrije verpakking, gemaakt van 100% gerecycled papier. De producten zijn beschikbaar in verschillende matenen per dekbedset wordt een gratis kussensloopje cadeau gedaan.

Het bedlinnen is met het GOTS (Global Organic Textile Standard) keurmerk gekwalificeerd en volgens het bedrijf dan ook erkend als biologisch katoen. De katoengaren hebben een 40/1 Ne gewoven-standaard, dat garant staat voor kwalitatief hoogwaardige en een zeer sterke stof. De stoffen zijn wasbaar op 40 graden en geschikt voor in de droger (natuurlijk drogen geeft de voorkeur).

 Links

www.coco-mat.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubels, meubilair, personalia, slaap, slapen, bed, ledikant, bedtextiel, matras, kussen, bedlinnen, overtrek, retail, winkel, opening, open, #cocomat

Gerelateerd nieuws
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
 
Nieuw bedtextiel Verbeekdesigns
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden