Spiced Honey kleurt

Dinsdag 04 september 2018

Spiced Honey is volgens Akzo Nobels verfmerk Flexa een kleur. Sterker nog: de kleur van het Jaar 2019. Het moet zorgen voor optimisme in het interieur.
Spiced Honey kleurt

AkzoNobel stelt een wereldwijd trendonderzoek te hebben gedaan met de naam Colourfutures. Daaruit kwam voort dat de Spiced Honey dus de de kleur van het jaar 2019 is. Voor een beeld van deze kleur, zie de afbeeldingen.

Hoeveel waarde hieraan gehecht moet worden valt te bezien. Bijna alle verflabels doen elkaar na met dit soort onderzoeken, waarbij de kleuren van andere labels (heel) anders kunnen zijn. Desalniettemin is het goed kan deze kleur van Flexa veel mensen aanspreken of dat gaan doen.

Het bedrijf zegt hier onder meer over de honingwarme kleur: "Spiced Honey heeft een ondertoon van amber en is goed te combineren met andere kleuren. Het is een vriendelijke kleur die je een goed gevoel bezorgt en tegelijk ook een kleur die je oppept en energie geeft. De kleur straalt optimisme uit."

Om Spiced Honey zo breed mogelijk te kunnen gebruiken heeft Flexa er vier kleurpaletten mee gemaakt: Think, Dream, Love en Act.

 Links

www.akzonobel.com
www.flexa.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, retail, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, personalia, ceo, #spicedhoney #flexanl @flexanl, #akzo, #akzonobel, #Kleurentrends, #cf19

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
 
Nog meer najaarsnieuws Jab
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
Interieuromzet stabiliseert
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 3,4% meer omgezet dan in augustus 2017, het volume was 3,2% hoger. De omzet van non-food steeg maar het interieur bleef vrijwel gelijk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden