Spiced Honey kleurt

Dinsdag 04 september 2018

Spiced Honey is volgens Akzo Nobels verfmerk Flexa een kleur. Sterker nog: de kleur van het Jaar 2019. Het moet zorgen voor optimisme in het interieur.
Spiced Honey kleurt

AkzoNobel stelt een wereldwijd trendonderzoek te hebben gedaan met de naam Colourfutures. Daaruit kwam voort dat de Spiced Honey dus de de kleur van het jaar 2019 is. Voor een beeld van deze kleur, zie de afbeeldingen.

Hoeveel waarde hieraan gehecht moet worden valt te bezien. Bijna alle verflabels doen elkaar na met dit soort onderzoeken, waarbij de kleuren van andere labels (heel) anders kunnen zijn. Desalniettemin is het goed kan deze kleur van Flexa veel mensen aanspreken of dat gaan doen.

Het bedrijf zegt hier onder meer over de honingwarme kleur: "Spiced Honey heeft een ondertoon van amber en is goed te combineren met andere kleuren. Het is een vriendelijke kleur die je een goed gevoel bezorgt en tegelijk ook een kleur die je oppept en energie geeft. De kleur straalt optimisme uit."

Om Spiced Honey zo breed mogelijk te kunnen gebruiken heeft Flexa er vier kleurpaletten mee gemaakt: Think, Dream, Love en Act.

 Links

www.akzonobel.com
www.flexa.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, retail, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, personalia, ceo, #spicedhoney #flexanl @flexanl, #akzo, #akzonobel, #Kleurentrends, #cf19

Gerelateerd nieuws
 
Imm Cologne komt eraan
lees verder
Toch cel Stroink?
Het wordt geen fijne kerst voor vastgoedondernemer en Pastoe directeur Rudy Stroink en zijn partner Saskia van Bohemen. Het Openbaar Ministerie (OM) blijft het stel achtervolgen en is in hoger beroep gegaan tegen de werkstraffen die zijn opgelegd.
lees verder
Fonq doet weer VT Wonen
Fonq wordt per april licentiepartner van VT Wonen en gaat opnieuw de gehele logistiek en klantenservice voor het interieurlabel doen.
lees verder
Retailomzet +3%
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 3,3% meer omgezet dan in oktober 2017, het volume was 2,6% hoger. De omzet van non-food stijg weer en interieur deed het deels slechter, maar deel ook beter.
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden