Interieur Kortrijk korter

Woensdag 04 oktober 2017

De Internationale biënnale Interieur Kortrijk heeft een geheel nieuwe formule. De beursduur wordt in ieder geval veel korter én de beurs wordt professioneler.
Interieur Kortrijk korter

De 25ste biënnale Interieur in oktober 2016 duurde nog maar liefst tien dagen. De komende editie in 2018 is beperkt tot 'maar' de helft: vijf dagen. Volgens de organisatie, Stichting Interieur zal deze scherper en frisser zijn en vooral meer gericht op een professioneel publiek. De centrale focus blijft creatieve innovatie van eigentijds woon- en interieurontwerp.

Een snel veranderende markt en de nieuwe economische realiteit waren volgens de organisatie de redenen om de Biënnale te verkorten: dit zou de uitwisseling en inspiratie tussen exposanten en professionele bezoekers vergemakkelijken.

Het evenement wordt gecombineerd met een festival in de stad dat overigens wel langer duurt en een extra weekend telt. Vreemd is daarbij weer wel dat dit er dan voor moet zorgen dat de Biënnale Interieur essentieel voor de creatieve industrie in Europa (en daarbuiten) blijft.

De Internationale Biënnale Interieur vindt plaats van 18 tot 22 oktober 2018 in Kortrijk.

 Links

www.interieur.be

Tags

Nieuws, wonen, interieur, inrichting, design, designbeurs, directie, directeur, personalia, interieur kortrijk, biënnale, stichting, ontwerp, beurs, show, evenement, #biennaleinterieur, #interieurkortrijk

Gerelateerd nieuws
Fonq laat woonwinkels meeliften
Webwinkel Fonq lanceerde recent zijn 'Fonq Partners'-programma en is daarmee de eerste webshop in Nederland met een specialistische marktplaats in Home & Living.
lees verder
 
Omzet interieur weer prima
lees verder
 
Euretco groeit verder
lees verder
 
Wooncollectie bij Hudson's Bay
lees verder
31.000 euro voor kankerpatienten
Dealers en medewerkers van Luxaflex Nederland hebben € 31 duizend euro gehaald tijdens de Roparun.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden