Interieur Kortrijk korter

Woensdag 04 oktober 2017

De Internationale biŽnnale Interieur Kortrijk heeft een geheel nieuwe formule. De beursduur wordt in ieder geval veel korter ťn de beurs wordt professioneler.
Interieur Kortrijk korter

De 25ste biënnale Interieur in oktober 2016 duurde nog maar liefst tien dagen. De komende editie in 2018 is beperkt tot 'maar' de helft: vijf dagen. Volgens de organisatie, Stichting Interieur zal deze scherper en frisser zijn en vooral meer gericht op een professioneel publiek. De centrale focus blijft creatieve innovatie van eigentijds woon- en interieurontwerp.

Een snel veranderende markt en de nieuwe economische realiteit waren volgens de organisatie de redenen om de Biënnale te verkorten: dit zou de uitwisseling en inspiratie tussen exposanten en professionele bezoekers vergemakkelijken.

Het evenement wordt gecombineerd met een festival in de stad dat overigens wel langer duurt en een extra weekend telt. Vreemd is daarbij weer wel dat dit er dan voor moet zorgen dat de Biënnale Interieur essentieel voor de creatieve industrie in Europa (en daarbuiten) blijft.

De Internationale Biënnale Interieur vindt plaats van 18 tot 22 oktober 2018 in Kortrijk.

 Links

www.interieur.be

Tags

Nieuws, wonen, interieur, inrichting, design, designbeurs, directie, directeur, personalia, interieur kortrijk, biŽnnale, stichting, ontwerp, beurs, show, evenement, #biennaleinterieur, #interieurkortrijk

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Interieuromzet daalt
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 4% meer omgezet dan in juli 2017, het volume was 3,3% hoger. De omzet van non-food steeg ook, maar dat geldt helaas niet meer voor het interieursegment.
lees verder
 
Vakbeurs Woonindustrie najaar 2018
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden