Interieur Kortrijk korter

Woensdag 04 oktober 2017

De Internationale biënnale Interieur Kortrijk heeft een geheel nieuwe formule. De beursduur wordt in ieder geval veel korter én de beurs wordt professioneler.
Interieur Kortrijk korter

De 25ste biënnale Interieur in oktober 2016 duurde nog maar liefst tien dagen. De komende editie in 2018 is beperkt tot 'maar' de helft: vijf dagen. Volgens de organisatie, Stichting Interieur zal deze scherper en frisser zijn en vooral meer gericht op een professioneel publiek. De centrale focus blijft creatieve innovatie van eigentijds woon- en interieurontwerp.

Een snel veranderende markt en de nieuwe economische realiteit waren volgens de organisatie de redenen om de Biënnale te verkorten: dit zou de uitwisseling en inspiratie tussen exposanten en professionele bezoekers vergemakkelijken.

Het evenement wordt gecombineerd met een festival in de stad dat overigens wel langer duurt en een extra weekend telt. Vreemd is daarbij weer wel dat dit er dan voor moet zorgen dat de Biënnale Interieur essentieel voor de creatieve industrie in Europa (en daarbuiten) blijft.

De Internationale Biënnale Interieur vindt plaats van 18 tot 22 oktober 2018 in Kortrijk.

 Links

www.interieur.be

Tags

Nieuws, wonen, interieur, inrichting, design, designbeurs, directie, directeur, personalia, interieur kortrijk, biënnale, stichting, ontwerp, beurs, show, evenement, #biennaleinterieur, #interieurkortrijk

Gerelateerd nieuws
 
Oprichter Estillon overleden
lees verder
Hoogste omzetstijging non-food
De Nederlandse detailhandel heeft in het derde kwartaal 4,7% meer omzet geboekt dan in hetzelfde kwartaal van 2016, voor het twaalfde kwartaal op rij. En wonen bleef aan kop!
lees verder
Futureproof: 39ste Navem Meubelcongres
Het jaarlijkse meubelcongres van de Navem is dit jaar op dinsdag 12 december in Mechelen. Thema: Fasten your seatbelts! Are you futureproof?
lees verder
 
Topvrouw Beter Bed naar Leen Bakker
lees verder
Woonindustrie knalt 2018 in
Veel nieuws en ontwikkelingen bij de Woonindustrie in Nieuwegein. Natuurlijk de voorjaarsvakbeurs met de officiële opening van de nieuwe Home & Living-afdeling én een nieuwe architectenshowroom! Maar er is meer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden