DLW Flooring Benelux failliet

Vrijdag 11 mei 2018

Op 1 mei is DLW Flooring Benelux failliet verklaard door de rechtbank Oost-Brabant in 's-Hertogenbosch.
DLW Flooring Benelux failliet

Al eerder (2015) was het Duitse DLW (Deutsche Linoleum Werke) failliet gegaan en overgegaan in Nederlandse handen, de Fields Group. Afgelopen februari werd overeengekomen dat Gerflor de linoleum-activiteiten van DLW zou overnemen.

Bertrand Chammas, ceo van Gerflor, stelde toen dat de overname, inclusief de Duitse fabriek, goed was voor continuïteit en groei zou kunnen genereren voor de linoleum-activiteit van DLW op lange termijn. Maar dat blijkt nu door het faillissement wel zonder de Nederlandse vestiging in Den Bosch, waar zeven mensen werkten, waaronder Peter van Loo sinds afgelopen september.

Curator is M.W. Steenpoorte van Banning nv in Den Bosch, +31 (0)73 - 692 77 77, info@banning.nl.

 Links

www.banning.nl
www.dlw.eu
www.gerflor.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, vloer, linoleum, vinyl, pvc, naaldvilt, stoffering, vloerbedekking, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, koop, merger, acquisition, fusie, samen, samenwerking, #gerflor, #dlw

Gerelateerd nieuws
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
 
Tour de Vrouwen in het Parket
lees verder
Ruckstuhl naar Mommersteeg
Er is een nieuw managementteam bij de Zwitserse tapijtfabrikant Ruckstuhl en een nieuwe vertegenwoordiging voor de Benelux sinds 1 juli 2018.
lees verder
Met Egalsoft naar Disneyland
Egalsoft ondertapijt van Estillon bestaat 25 jaar en om dit te vieren kunnen detaillisten tot en met 31 december 2018 sparen voor een dagkaart Disneyland Paris!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden