DLW Flooring Benelux failliet

Vrijdag 11 mei 2018

Op 1 mei is DLW Flooring Benelux failliet verklaard door de rechtbank Oost-Brabant in 's-Hertogenbosch.
DLW Flooring Benelux failliet

Al eerder (2015) was het Duitse DLW (Deutsche Linoleum Werke) failliet gegaan en overgegaan in Nederlandse handen, de Fields Group. Afgelopen februari werd overeengekomen dat Gerflor de linoleum-activiteiten van DLW zou overnemen.

Bertrand Chammas, ceo van Gerflor, stelde toen dat de overname, inclusief de Duitse fabriek, goed was voor continuïteit en groei zou kunnen genereren voor de linoleum-activiteit van DLW op lange termijn. Maar dat blijkt nu door het faillissement wel zonder de Nederlandse vestiging in Den Bosch, waar zeven mensen werkten, waaronder Peter van Loo sinds afgelopen september.

Curator is M.W. Steenpoorte van Banning nv in Den Bosch, +31 (0)73 - 692 77 77, info@banning.nl.

 Links

www.banning.nl
www.dlw.eu
www.gerflor.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, vloer, linoleum, vinyl, pvc, naaldvilt, stoffering, vloerbedekking, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, koop, merger, acquisition, fusie, samen, samenwerking, #gerflor, #dlw

Gerelateerd nieuws
 
Mflor introduceert Solcora
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NKs.
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder
Tarkett neemt Lexmark over
Tarkett gaat verder in tapijt: de vloerenproducent neemt de Amerikaanse fabrikant van projecttapijt Lexmark Carpet Mills over.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden