Apple en Ikea samen in AR
lees verder
Registratie 10e Showup
Showup, de vakbeurs voor Home & Gift, wordt dit najaar gehouden op 3+4 september 2017, wederom in de Expo Haarlemmermeer. Registeren voor gratis toegang is inmiddels mogelijk.
lees verder
Ook verlichting op IMM
Op de komende internationale interieurbeurs IMM Cologne in januari 2018 zal verlichting een volwaardig onderdeel van het beursconcept worden.
lees verder
Woonindustrie overgenomen
De laatste Marketday van De Woonindustrie vóór het zomerreces op 3 juli, met de traditionele BBQ vanaf 17:00 uur, zal ook in het teken van bijzonder nieuws én een afscheid staan.
lees verder
Woonindustrie groeit
De Woonbranche zit alweer enige tijd in de lift en dat is te merken in De Woonindustrie. Nieuwe contracten worden gesloten en bestaande worden verlengd of uitgebreid.
lees verder
 
Jesper Brodin nieuwe baas Ikea
lees verder
 
Nieuwe verlichtingslijn Lonc
lees verder
Byotten verhuisd
ByOtten Agenturen is gisteren verhuisd van Den Dungen naar Vught. Hier heeft het bedrijf nu kantoor, showroom en opslag onder één dak.
lees verder
Verkoop 25% aandelen Philips Lighting
Philips wil een kwart van zijn aandelen in Philips Lighting verkopen. Dat heeft het bedrijf dinsdagavond bekendgemaakt.
lees verder
Busk van Tjep voor Moooi
Fascinatie voor buitenaards-lijkend organisme dat leeft in de diepzee: de inspiratie voor de nieuwe lamp Busk. Gemaakt door Frank Tjepkema van Tjep, voor Moooi.
lees verder
Data De Woonindustrie
De Woonindustrie is tijdens de Feestdagen geheel gesloten, daarna volgt een barbecue én de data van de najaarbeurs kunnen definitief worden genoteerd.
lees verder
Meer bezoekers Milaan
Gisteren is na bijna een week de Salone del Mobile en de biënnale Euroluce ten einde gekomen. Er kwamen volgens de organisatie meer bezoekers op af dan in 2015, de vorige keer dat deze beurzen samen werden gehouden.
lees verder
 
Lampenfun!
lees verder
HMC weer naar Milaan
De HMC mbo-vakschool voor hout, meubel en interieur presenteert zich voor de tweede keer tijdens Salone del Mobile op Masterly.
lees verder
 
Preciosa op Euroluce
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden