Faillissementsaanvraag Lil.nl
Woonwebwinkels Lil.nl en Designwonen.com hebben zelf faillissement aangevraagd. Volgens het bedrijf uit Zaandam vanwege een uitzending van Radar.
lees verder
 
Salone del Mobile 2018 druk
lees verder
Verlies Westwing en Home24
De omzetten van de online interieurwinkels van de Duitse incubator Rocket Internet, Westwing en Home24, zijn in 2017 verder gegroeid. Ook daalde het verlies opnieuw, deze werd flink kleiner.
lees verder
Personalia Beter Bed en Leen Bakker
Beter Bed verkoopdirecteur Tibor Preiner gaat Debbie Klein achterna naar Leen Bakker. De Nederlandse countrymanager van Primark, Ronald Voogt, wordt algemeen directeur Benelux van Beter Bed als opvolger van Debbie Klein.
lees verder
Editions Gebroeders Blom
Nieuws van Blom & Blom in de collectie Editions: lampen van 'alledaagse’ industriële objecten. Vanaf morgen te zien op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder
Philips Lighting wordt Signify
Half maart kondigde Philips Lighting aan haar naam te willen veranderen in Signify: 'omdat licht een intelligente taal wordt die verbindt en betekenis overdraagt.'
lees verder
Ook Hubo meer in wonen
DGN Retail is met de opening van Hubo Woudenberg een nieuwe richting ingeslagen: ‘zorgeloos wonen’. De winkel is volledig nieuw ingericht met een nieuwe huisstijl.
lees verder
 
Vandaag Marketday XL Woonindustrie
lees verder
Pablo nieuws
In één beeld zijn hier alle noviteiten te zien die verlichtingsfabrikant Pablo recent in Frankfurt toonde.
lees verder
Kleber vertrekt bij Bns Crisp
Bns Crisp is bezig om een nieuwe en enthousiaste voorzitter te vinden. Op de Algemene Ledenvergadering in juni 2018 neemt Yvonne Kleber afscheid.
lees verder
Volume
Interior tips & tricks to spice up your home: in dit boek geven interieurspecialisten uit Europa hun tips en verhalen om een huis meer pit en meer smoel te geven.
lees verder
Masterly hotel Milaan
Tijdens de Salone del Mobile maakt Edward van Vliet een Masterly Hotel van het Palazzo Francesco Turati in Milaan.
lees verder
Piet Hein Eek weer bij Ikea
In april 2018 lanceren IKEA en Piet Hein Eek de designcollectie Industriell: het beste van twee werelden: de eigenheid van handgemaakte producten en de toegankelijkheid van productie op grote schaal.
lees verder
 
Eerste NL-shop Kare Design
lees verder
Rapport Light + Building
Afgelopen week zijn er meer bezoekers dan twee jaar geleden naar de verlichtingsvakbeurs Light + Building 2018 in Frankfurt gekomen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden