Proposte naar najaar

Woensdag 03 februari 2021

Opnieuw is uitstel van Proposte nodig. Ging de internationale interieurstoffenvakbeurs vorig jaar in april al niet door, ook dit jaar wordt de beurs verschoven.
Proposte naar najaar

De 28ste editie van de gordijn- en meubelstoffenbeurs, eerder nog gepland van 19-21 april 2021, wederom verschoven naar het najaar. De nieuwe data: van dinsdag 7 tot donderdag 9 september 2021.

De organisatie wil hiermee een positief signaal geven en is optimistisch gestemd dat het vaccinatie-programma tegen corona er in september toe heeft geleid dat er voldoende vertrouwen is om een veilige beurs te organiseren.

Zou Proposte in april nog direct volgen op de Salone del Mobile, nu overlappen de nieuwe data van de stoffenbeurs in 2021 in Villa Erba, in Cernobbio (Como) dus de Milanese meubelbeurs, die hergeprogrammeerd werd naar 5-10 september.Links

www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #internationalobservatory, #ascontexeditoriale, #villaerba, #sheratonlakecomo, #spaziocomo, #cernobbioshed, #villabernasconi, #Propostefair, #proposte28, #proposte2020, #proposte2021

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
Luxaflex 70 jaar
Luxaflex bestaat dit jaar 70 jaar, een mijlpaal waar deze raambekledingspecialist niet aan voorbij wil gaan.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden