Proposte naar najaar

Woensdag 03 februari 2021

Opnieuw is uitstel van Proposte nodig. Ging de internationale interieurstoffenvakbeurs vorig jaar in april al niet door, ook dit jaar wordt de beurs verschoven.
Proposte naar najaar

De 28ste editie van de gordijn- en meubelstoffenbeurs, eerder nog gepland van 19-21 april 2021, wederom verschoven naar het najaar. De nieuwe data: van dinsdag 7 tot donderdag 9 september 2021.

De organisatie wil hiermee een positief signaal geven en is optimistisch gestemd dat het vaccinatie-programma tegen corona er in september toe heeft geleid dat er voldoende vertrouwen is om een veilige beurs te organiseren.

Zou Proposte in april nog direct volgen op de Salone del Mobile, nu overlappen de nieuwe data van de stoffenbeurs in 2021 in Villa Erba, in Cernobbio (Como) dus de Milanese meubelbeurs, die hergeprogrammeerd werd naar 5-10 september.Links

www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #internationalobservatory, #ascontexeditoriale, #villaerba, #sheratonlakecomo, #spaziocomo, #cernobbioshed, #villabernasconi, #Propostefair, #proposte28, #proposte2020, #proposte2021

Gerelateerd nieuws
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
 
Apple HomeKit voor raambekleding
lees verder
Decosit vervroegd
De textielbeurs Decosit in 2021 is door organisator Fedustria weer gewijzigd. Net als vorig jaar wordt ook nu weer op een vroeger tijdstip gegokt.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Vertrek Rob Berns bij Kwantum
Rob Berns stopt als algemeen directeur bij Kwantum, na de realisatie van één directie voor Kwantum en Leen Bakker
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden