Ook Showup later

Vrijdag 08 mei 2020

De najaarseditie van de decoratiebeurs Showup, die eind augustus in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch was gepland, wordt een maand later gehouden op 27+28 september.
Ook Showup later

Na de persconferentie van de Nederlandse regering eergisteren en na overleg met de Brabanthallen en instanties is gebleken dat het definitief niet haalbaar is om Showup op 30 en 31 augustus te organiseren, zo laat organisator Daan van Trigt weten.
 De trendy decoratiebeurs is nu dus een maand later gepland op 27+28 september.


Van Trigt: 'Het uitgangspunt is natuurlijk dat bezoekers en deelnemers na een periode van beperkingen elkaar weer op een veilige manier kunnen ontmoeten. Dit, in combinatie met de nieuwe richtlijnen en 1,5 meter protocollen om vakbeurzen te organiseren, zullen we nu zorgvuldig gaan uitwerken. Over enkele weken presenteren we de concrete plannen voor de aankomende (corona-proof) Showup.'

In het voorjaar van 2021 is Showup zoals de laatste jaren weer gepland in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen op zondag 8 en maandag 9 februari 2021.Links

www.brabanthallen.nl
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #growup, #listenup, #showup, #startup, #showup2020, #showup20, #brabanthallen, #staysafe, #coronaproof

Gerelateerd nieuws
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Bankroet Recor onafwendbaar
Twee resterende partijen die geÔnteresseerd waren om de in moeilijkheden verkerende meubelfabrikant Recor over te nemen zijn afgehaakt. Daardoor lijkt een faillissement een kwestie van tijd.
lees verder
3C en Nordlux naar DWI
Steeds meer nieuwe exposanten trekken naar DWI (De Woonindustrie) met de Vakdagen van 13-15 september en 21-22 september in het verschiet. Zo is de 3C Gruppe present en heeft Nordlux een nieuwe vaste stand.
lees verder
Doe-het-zelf lamp van LZF
De nieuwste lamp van Spaanse verlichtingsfabrikant LZF is Maruja, een hanglamp die de gebruiker zelf monteert.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden