Incoda verplaatst naar 2021

Vrijdag 08 mei 2020

De vakbeurs Interieur Collectie Dagen 2020 is verplaatst van half september naar 31 januari – 2 februari 2021.
Incoda verplaatst naar 2021

De komende editie van Interieur Collectie Dagen (Incoda) die gepland stond op 13, 14 en 15 september 2020 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 31 januari, 1 en 2 februari 2021. De corona-maatregelen die de Nederlandse overheid momenteel oplegt met betrekking tot vergunningsplichtige evenementen houdt in dat deze tot 1 september niet door mogen gaan.

In de afgelopen periode is contact geweest met exposanten en bezoekers. Hieruit bleek dat een overgroot deel van de exposanten hun nieuwe collecties begin 2021, na de grote internationale beurzen, willen presenteren. Ook bezoekers gaven aan dat dit een goed alternatief is.

Momenteel is beursorganisator Easyfairs bezig met een plan om haar events vanaf september corona-proof te maken volgend de 1,5 meter-norm. Dit heeft grote gevolgen voor beurzen waar Easyfairs voorbereidingen voor treft.

De openingstijden voor Incoda blijven ongewijzigd. Dat betekent dat de vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering op zondag 31 januari te bezoeken is van 12-18 uur, op maandag 1 februari van 10-21 uur en op dinsdag 2 februari van 10-18.00 uur.

 

P.S. 06-11-2021: Incoda is opnieuw verplaatst!Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, easyfairs, evenementenhal, #incoda, #interieurcollectiedagen, #kennisplein, #evenementenhal, #easyfairs

Gerelateerd nieuws
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
PPC Nieuwegein
In de zomer van 2021 verwacht de Plinten & Profielen Centrale (PPC) een zesde filiaal te openen in NIeuwegein.
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder
De G van Gietvloeren
Gietvloeren zijn in trek in zowel de particuliere als zakelijke markt. Een van de landelijke opererende spelers op het gebied van gietvloeren is G-Vloeren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden