Ook Showup later

Vrijdag 08 mei 2020

De najaarseditie van de decoratiebeurs Showup, die eind augustus in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch was gepland, wordt een maand later gehouden op 27+28 september.
Ook Showup later

Na de persconferentie van de Nederlandse regering eergisteren en na overleg met de Brabanthallen en instanties is gebleken dat het definitief niet haalbaar is om Showup op 30 en 31 augustus te organiseren, zo laat organisator Daan van Trigt weten.
 De trendy decoratiebeurs is nu dus een maand later gepland op 27+28 september.


Van Trigt: 'Het uitgangspunt is natuurlijk dat bezoekers en deelnemers na een periode van beperkingen elkaar weer op een veilige manier kunnen ontmoeten. Dit, in combinatie met de nieuwe richtlijnen en 1,5 meter protocollen om vakbeurzen te organiseren, zullen we nu zorgvuldig gaan uitwerken. Over enkele weken presenteren we de concrete plannen voor de aankomende (corona-proof) Showup.'

In het voorjaar van 2021 is Showup zoals de laatste jaren weer gepland in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen op zondag 8 en maandag 9 februari 2021.Links

www.brabanthallen.nl
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #growup, #listenup, #showup, #startup, #showup2020, #showup20, #brabanthallen, #staysafe, #coronaproof

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden