Ook Showup later

Vrijdag 08 mei 2020

De najaarseditie van de decoratiebeurs Showup, die eind augustus in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch was gepland, wordt een maand later gehouden op 27+28 september.
Ook Showup later

Na de persconferentie van de Nederlandse regering eergisteren en na overleg met de Brabanthallen en instanties is gebleken dat het definitief niet haalbaar is om Showup op 30 en 31 augustus te organiseren, zo laat organisator Daan van Trigt weten.
 De trendy decoratiebeurs is nu dus een maand later gepland op 27+28 september.


Van Trigt: 'Het uitgangspunt is natuurlijk dat bezoekers en deelnemers na een periode van beperkingen elkaar weer op een veilige manier kunnen ontmoeten. Dit, in combinatie met de nieuwe richtlijnen en 1,5 meter protocollen om vakbeurzen te organiseren, zullen we nu zorgvuldig gaan uitwerken. Over enkele weken presenteren we de concrete plannen voor de aankomende (corona-proof) Showup.'

In het voorjaar van 2021 is Showup zoals de laatste jaren weer gepland in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen op zondag 8 en maandag 9 februari 2021.



Links

www.brabanthallen.nl
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #growup, #listenup, #showup, #startup, #showup2020, #showup20, #brabanthallen, #staysafe, #coronaproof

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden