Parban van Systemtronic

Maandag 11 mei 2020

Systemtronic is een Spaanse fabrikant van meubels en accessoires. Deze zijn geschikt voor thuis, op kantoor en toegepast in projecten. Het bedrijf introduceert nu de nieuwe roomdivider Parban.
Parban van Systemtronic
Parban van Systemtronic Parban van Systemtronic

Parban, het nieuwe product van Systemtronic, speelt in op de post-Corona samenleving, waarin veilige afstand noodzakelijk is. Roomdivider Pardan creëert volgens het bedrijf flexibele ruimtes, met behulp van rustige vormen en kleuren.

 

Parban, ontworpen door Víctor Carrasco, is volgens Systemtronic een elegante en minimalistische ruimteverdeler met eiken poten. Het meubel is samengesteld uit een rechthoekige structuur met een driehoekige doorsnede die aluminium gaas omlijst. Parban is verkrijgbaar in Small (950x460x1280 mm) Large (950x460x1780 mm) en in verschillende kleuren.

 

Systemtronic is aanwezig op Orgatec, die gepland is van 27-31 oktober 2020. Het bedrijf was ook ingeschreven voor Salone del Mobile, maar de Milanese beurs is dit jaar vervallen en is volgende jaar weer ingepland van 13-18 april 2021.Links

www.st-systemtronic.com
www.orgatec.com
www.salonemilano.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, kantoor, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, homeoffice, thuiswerken, corona, meubelfabrikant, roomdivider, scheidingswand, scherm, kuchscherm, Milaan, Salone del Mobile, #systemtronic, #pardan, #orgatec, #coronaproof

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Ultiem loungen bij Natuzzi
De uit Turijn afkomstige Paola Navone wordt ge´nspireerd door een soort onvolmaakte schoonheid. Daarnaast richt zij zich met haar ontwerpen voor Natuzzi op eenvoud en details die de vredige en ontspannen levensstijl in de Italiaanse Puglia regio volgens haar oproepen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden