Parban van Systemtronic

Maandag 11 mei 2020

Systemtronic is een Spaanse fabrikant van meubels en accessoires. Deze zijn geschikt voor thuis, op kantoor en toegepast in projecten. Het bedrijf introduceert nu de nieuwe roomdivider Parban.
Parban van Systemtronic
Parban van Systemtronic Parban van Systemtronic

Parban, het nieuwe product van Systemtronic, speelt in op de post-Corona samenleving, waarin veilige afstand noodzakelijk is. Roomdivider Pardan creëert volgens het bedrijf flexibele ruimtes, met behulp van rustige vormen en kleuren.

 

Parban, ontworpen door Víctor Carrasco, is volgens Systemtronic een elegante en minimalistische ruimteverdeler met eiken poten. Het meubel is samengesteld uit een rechthoekige structuur met een driehoekige doorsnede die aluminium gaas omlijst. Parban is verkrijgbaar in Small (950x460x1280 mm) Large (950x460x1780 mm) en in verschillende kleuren.

 

Systemtronic is aanwezig op Orgatec, die gepland is van 27-31 oktober 2020. Het bedrijf was ook ingeschreven voor Salone del Mobile, maar de Milanese beurs is dit jaar vervallen en is volgende jaar weer ingepland van 13-18 april 2021.Links

www.st-systemtronic.com
www.orgatec.com
www.salonemilano.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, kantoor, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, homeoffice, thuiswerken, corona, meubelfabrikant, roomdivider, scheidingswand, scherm, kuchscherm, Milaan, Salone del Mobile, #systemtronic, #pardan, #orgatec, #coronaproof

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden