Brand bij Kees Smit

Vrijdag 08 mei 2020

Een bedrijfspand van Kees Smit Meubelen in Vroomshoop is afgelopen dinsdag getroffen door een flinke brand. Buurman Vroomshoop Meubelen kwam met de schrik vrij.
Brand bij Kees Smit

Er is zo'n 1.600 m² van in totaal 25.000 m² opslagruimte van Kees Smit aan de Havenstraat in Vroomshoop verwoest. Bij de bestrijding van de brand werden circa honderd brandweerlieden ingezet om erger te voorkomen. Maar er zijn waarschijnlijk veel meubelen in de opslag beschadigd door water- en rookschade. De oorzaak van de brand nog onduidelijk.

Eigenaar Henk Smit van Kees Smit Meubelen geeft in Tubantia aan blij te zijn dat zijn personeel ongedeerd weg kon komen. Het pand aan de Havenstraat is één van de vijf opslagruimten van Kees Smit in de regio. Het bedrijf in tuinmeubelen heeft verkoopvestigingen - Experience Stores XXL - in Amersfoort en Almelo.

Buurman Vroomshoop Meubelen, de beddenfabrikant van ondernemer Hennie van der Most, is gelukkig niet getroffen door de brand en kan dus gewoon doorwerken.

 

P.S. 11-05-2020: Tijdelijk is het niet meer mogelijk online te kopen, ook de winkels zijn sinds afgelopen vrijdag dicht. De impact van de brand op het bedrijf is groter dan verwacht, door onder meer uitval van stroom en internet in het magazijn. Ook duurt het onderzoek naar water- en rookschade langer dan gepland. Het is de bedoeling dat ze deze week weer open gaan.Links

www.keessmit.nl
www.vroomshoop.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, tuin, outdoor, buiten, meubel, parasol, brand, vuur, #keessmit, #vroomshoop

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden