Brand bij Kees Smit

Vrijdag 08 mei 2020

Een bedrijfspand van Kees Smit Meubelen in Vroomshoop is afgelopen dinsdag getroffen door een flinke brand. Buurman Vroomshoop Meubelen kwam met de schrik vrij.
Brand bij Kees Smit

Er is zo'n 1.600 m² van in totaal 25.000 m² opslagruimte van Kees Smit aan de Havenstraat in Vroomshoop verwoest. Bij de bestrijding van de brand werden circa honderd brandweerlieden ingezet om erger te voorkomen. Maar er zijn waarschijnlijk veel meubelen in de opslag beschadigd door water- en rookschade. De oorzaak van de brand nog onduidelijk.

Eigenaar Henk Smit van Kees Smit Meubelen geeft in Tubantia aan blij te zijn dat zijn personeel ongedeerd weg kon komen. Het pand aan de Havenstraat is één van de vijf opslagruimten van Kees Smit in de regio. Het bedrijf in tuinmeubelen heeft verkoopvestigingen - Experience Stores XXL - in Amersfoort en Almelo.

Buurman Vroomshoop Meubelen, de beddenfabrikant van ondernemer Hennie van der Most, is gelukkig niet getroffen door de brand en kan dus gewoon doorwerken.

 

P.S. 11-05-2020: Tijdelijk is het niet meer mogelijk online te kopen, ook de winkels zijn sinds afgelopen vrijdag dicht. De impact van de brand op het bedrijf is groter dan verwacht, door onder meer uitval van stroom en internet in het magazijn. Ook duurt het onderzoek naar water- en rookschade langer dan gepland. Het is de bedoeling dat ze deze week weer open gaan.Links

www.keessmit.nl
www.vroomshoop.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, tuin, outdoor, buiten, meubel, parasol, brand, vuur, #keessmit, #vroomshoop

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Ultiem loungen bij Natuzzi
De uit Turijn afkomstige Paola Navone wordt ge´nspireerd door een soort onvolmaakte schoonheid. Daarnaast richt zij zich met haar ontwerpen voor Natuzzi op eenvoud en details die de vredige en ontspannen levensstijl in de Italiaanse Puglia regio volgens haar oproepen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden