Topvrouw Beter Bed naar Leen Bakker

Vrijdag 24 november 2017

Debbie Klein wordt 1 februari de nieuwe ceo van Leen Bakker. Ze is nu nog algemeen directeur van Beter Bed.
Topvrouw Beter Bed naar Leen Bakker

Debbie Klein (foto) volg Rob van den Noort op die kortgeleden op stapte bij Leen Bakker, zo meldt Gilde Equity Management. Ze start op 1 februari 2018.

Klein is nu bij Beter Bed verantwoordelijk voor de versterking van het marktleiderschap van Beter Bed en de implementatie van de omni-channel strategie in de Benelux. Ze is al twintig jaar werkzaam in de retailsector, onder meer bij Nike en Adidas en daarna inkoopdirecteur bij de warenhuisketens V&D en Karstadt. In 2014 trad ze toe tot de directie van Beter Bed Benelux.

De nieuwe topvrouw moet de marktpositie van Leen Bakker verder versterken, vooral door het realiseren van duurzame, autonome groei volgens managing partner Gerhard Nordemann van investeringsbedrijf Gilde Equity Management dat Leen Bakker eerder dit jaar overnam van Blokker Holding.

Eind oktober werd al bekend gemaakt dat Ernst de Kuiper (ex Kwantum) als cfo en Matthijs Moeken (ex Jumbo) als directeur marketing & formule bij Leen Bakker aan de slag gaan.

 Links

www.blokker.nl
www.blokkerholding.nl
www.gembenelux.com
www.kwantum.nl
www.leenbakker.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, formule, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, reorganisatie, sluiting, overname, acquisitie, merger, #blokker, #leenbakker, #gilde, #gildeequity, #gildeequitymanagement, #kwantum

Gerelateerd nieuws
 
Kapstokken op Orgatec
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
 
Nog meer najaarsnieuws Jab
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden