Topvrouw Beter Bed naar Leen Bakker

Vrijdag 24 november 2017

Debbie Klein wordt 1 februari de nieuwe ceo van Leen Bakker. Ze is nu nog algemeen directeur van Beter Bed.
Topvrouw Beter Bed naar Leen Bakker

Debbie Klein (foto) volg Rob van den Noort op die kortgeleden op stapte bij Leen Bakker, zo meldt Gilde Equity Management. Ze start op 1 februari 2018.

Klein is nu bij Beter Bed verantwoordelijk voor de versterking van het marktleiderschap van Beter Bed en de implementatie van de omni-channel strategie in de Benelux. Ze is al twintig jaar werkzaam in de retailsector, onder meer bij Nike en Adidas en daarna inkoopdirecteur bij de warenhuisketens V&D en Karstadt. In 2014 trad ze toe tot de directie van Beter Bed Benelux.

De nieuwe topvrouw moet de marktpositie van Leen Bakker verder versterken, vooral door het realiseren van duurzame, autonome groei volgens managing partner Gerhard Nordemann van investeringsbedrijf Gilde Equity Management dat Leen Bakker eerder dit jaar overnam van Blokker Holding.

Eind oktober werd al bekend gemaakt dat Ernst de Kuiper (ex Kwantum) als cfo en Matthijs Moeken (ex Jumbo) als directeur marketing & formule bij Leen Bakker aan de slag gaan.

 Links

www.blokker.nl
www.blokkerholding.nl
www.gembenelux.com
www.kwantum.nl
www.leenbakker.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, formule, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, reorganisatie, sluiting, overname, acquisitie, merger, #blokker, #leenbakker, #gilde, #gildeequity, #gildeequitymanagement, #kwantum

Gerelateerd nieuws
 
Akkoord CAO Meubelindustrie
lees verder
Omzet detailhandel november +5,5%
De Nederlandse detailhandel heeft in november 5,5% meer omgezet. De verkopen (volume) waren 4,1% hoger. Zowel de foodsector als de non-foodsector stegen. Online pluste met 23%.
lees verder
 
Imm start vandaag
lees verder
Inrichting Dutch Windwheel
Het Dutch Windwheel-project is een prachtig project: qua architectuur, circulair ontwerp, energievoorziening, smart sensoring, comfort en qua economisch model. Ook de interieurbranche draagt een steentje bij.
lees verder
Onduidelijkheid over terugkeer Ado
Berichtten we eergisteren op basis van een bericht van Zimmer + Rohde dat ze met Artex overeenstemming hadden over de distributierechten van de Ado Goldkante-collectie, blijkt dat toch niet het geval.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden