Topvrouw Beter Bed naar Leen Bakker

Vrijdag 24 november 2017

Debbie Klein wordt 1 februari de nieuwe ceo van Leen Bakker. Ze is nu nog algemeen directeur van Beter Bed.
Topvrouw Beter Bed naar Leen Bakker

Debbie Klein (foto) volg Rob van den Noort op die kortgeleden op stapte bij Leen Bakker, zo meldt Gilde Equity Management. Ze start op 1 februari 2018.

Klein is nu bij Beter Bed verantwoordelijk voor de versterking van het marktleiderschap van Beter Bed en de implementatie van de omni-channel strategie in de Benelux. Ze is al twintig jaar werkzaam in de retailsector, onder meer bij Nike en Adidas en daarna inkoopdirecteur bij de warenhuisketens V&D en Karstadt. In 2014 trad ze toe tot de directie van Beter Bed Benelux.

De nieuwe topvrouw moet de marktpositie van Leen Bakker verder versterken, vooral door het realiseren van duurzame, autonome groei volgens managing partner Gerhard Nordemann van investeringsbedrijf Gilde Equity Management dat Leen Bakker eerder dit jaar overnam van Blokker Holding.

Eind oktober werd al bekend gemaakt dat Ernst de Kuiper (ex Kwantum) als cfo en Matthijs Moeken (ex Jumbo) als directeur marketing & formule bij Leen Bakker aan de slag gaan.

 Links

www.blokker.nl
www.blokkerholding.nl
www.gembenelux.com
www.kwantum.nl
www.leenbakker.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, formule, winkelformule, inkoop, inkoopvereniging, inkoopcombinatie, reorganisatie, sluiting, overname, acquisitie, merger, #blokker, #leenbakker, #gilde, #gildeequity, #gildeequitymanagement, #kwantum

Gerelateerd nieuws
Nieuwe stofcollecties Zimmer + Rohde
Het Duitse textielhuis Zimmer + Rohde heeft voor haar drie labels Zimmer + Rohde, Ardecora en Hodsoll McKenzie recent de nieuwe herfstcollecties uitgebracht.
lees verder
Japan boeit Chivasso
Het is begin zomer en dus worden de herfstcollecties weer gepresenteerd. De zeer uitgebreide en fraaie New Ways van Chivasso zijn ge´nspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur.
lees verder
Omzet interieur goed
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 3,4% meer omgezet dan in mei 2017, het volume was 3,2% hoger. De omzet van non-food, waaronder het interieursegment, steeg weer.
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden