Nieuwe Kobe-collecties

Maandag 08 januari 2018

Het nieuwe jaar is begonnen en dus is het tijd voor de nieuwe gordijn- en meubelstoffencollecties van Kobe. De introductie van de vele noviteiten start morgen.
Nieuwe Kobe-collecties
Nieuwe Kobe-collecties Nieuwe Kobe-collecties Nieuwe Kobe-collecties Nieuwe Kobe-collecties Nieuwe Kobe-collecties

Kobefab uit Valkenswaard zal dit nieuws van haar label Kobe namelijk vanaf morgen presenteren op de komende Heimtextil in Frankfurt (9-12 januari), kort daarna op Paris Déco Off (18-22 januari) en de Stockholm Furniture Fair (6-10 februari). Ook heeft het bedrijf een showroom op het ETC in Culemborg.

Allereerst is er de nieuwe interieurcollectie Senses. Deze is gebaseerd op innovatie op het gebied van materialen: een creatieve combinatie van garens, kleuren en weeftechnieken. De collectie biedt artistieke dessins en creatieve details met gevoel van puurheid, simpele elegantie en vakmanschap.

De meeste stoffen in de Senses collectie zijn geweven met natuurlijke garens, waardoor het effect van natuurlijke grip en soepelheid bereikt wordt. Verschillende weeftechnieken met multi-kleurige garens worden toegepast om de details in dessins en gronddoeken extra aandacht te geven. Zachte en frisse natuurlijke tinten worden afgewisseld met warme en rijke tonen.

Senses biedt luxueuze kamerhoge stoffen van minimaal 300 cm hoogte van een mooie, meerkleurige wol look en een extravagante jacquard dessin. Fraaie batiks, vloeiende marmers, zacht verlopende kleuren en natuurlijke texturen.

Onder dezelfde naam worden ook drie nieuwe meubelstoffen gebracht, Arezzo, Feel en Tactile, een mooie toevoeging aan de Kobe Upholstery Library. Het betreffen mooie platbindingen die zijn verfijnd met structuren: een eigentijdse chenille met zachte, stone wash look en twee luxueuze structuren met multi-kleurige details in natuurlijke kleuren.

Tenslotte is ook de kamerhoge collectie van 'Basic and plains' uitgebreid met acht nieuwe items en zijn er nieuwe projectwandbekledingen van Koroseal. Daarover binnenkort meer.

 Links

www.kobe.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, #Kobe, #Kobefab, Heimtextil, Paris Déco Off, SFF, Scandinavian Furniture Fair, nieuws, beurs, show, showroom

Gerelateerd nieuws
Nieuwe stofcollecties Zimmer + Rohde
Het Duitse textielhuis Zimmer + Rohde heeft voor haar drie labels Zimmer + Rohde, Ardecora en Hodsoll McKenzie recent de nieuwe herfstcollecties uitgebracht.
lees verder
Japan boeit Chivasso
Het is begin zomer en dus worden de herfstcollecties weer gepresenteerd. De zeer uitgebreide en fraaie New Ways van Chivasso zijn geďnspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur.
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
Herfst bij Libeco
Kortgeleden openbaarde Libeco, aankomende 11 tot 13 september exposant van de raam- en meubelbekledingsbeurs Mood in Brussel, haar nieuwe herfstcollectie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden