Nieuwe Kobe-collecties

Maandag 08 januari 2018

Het nieuwe jaar is begonnen en dus is het tijd voor de nieuwe gordijn- en meubelstoffencollecties van Kobe. De introductie van de vele noviteiten start morgen.
Nieuwe Kobe-collecties
Nieuwe Kobe-collecties Nieuwe Kobe-collecties Nieuwe Kobe-collecties Nieuwe Kobe-collecties Nieuwe Kobe-collecties

Kobefab uit Valkenswaard zal dit nieuws van haar label Kobe namelijk vanaf morgen presenteren op de komende Heimtextil in Frankfurt (9-12 januari), kort daarna op Paris Déco Off (18-22 januari) en de Stockholm Furniture Fair (6-10 februari). Ook heeft het bedrijf een showroom op het ETC in Culemborg.

Allereerst is er de nieuwe interieurcollectie Senses. Deze is gebaseerd op innovatie op het gebied van materialen: een creatieve combinatie van garens, kleuren en weeftechnieken. De collectie biedt artistieke dessins en creatieve details met gevoel van puurheid, simpele elegantie en vakmanschap.

De meeste stoffen in de Senses collectie zijn geweven met natuurlijke garens, waardoor het effect van natuurlijke grip en soepelheid bereikt wordt. Verschillende weeftechnieken met multi-kleurige garens worden toegepast om de details in dessins en gronddoeken extra aandacht te geven. Zachte en frisse natuurlijke tinten worden afgewisseld met warme en rijke tonen.

Senses biedt luxueuze kamerhoge stoffen van minimaal 300 cm hoogte van een mooie, meerkleurige wol look en een extravagante jacquard dessin. Fraaie batiks, vloeiende marmers, zacht verlopende kleuren en natuurlijke texturen.

Onder dezelfde naam worden ook drie nieuwe meubelstoffen gebracht, Arezzo, Feel en Tactile, een mooie toevoeging aan de Kobe Upholstery Library. Het betreffen mooie platbindingen die zijn verfijnd met structuren: een eigentijdse chenille met zachte, stone wash look en twee luxueuze structuren met multi-kleurige details in natuurlijke kleuren.

Tenslotte is ook de kamerhoge collectie van 'Basic and plains' uitgebreid met acht nieuwe items en zijn er nieuwe projectwandbekledingen van Koroseal. Daarover binnenkort meer.

 Links

www.kobe.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, #Kobe, #Kobefab, Heimtextil, Paris Dťco Off, SFF, Scandinavian Furniture Fair, nieuws, beurs, show, showroom

Gerelateerd nieuws
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
 
Nog meer najaarsnieuws Jab
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
Alicia verlaat Intirio
Voor eventmanager Alicia Gonzalez is het vandaag, 12 oktober, de laatste werkdag bij Easyfairs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden