Nieuwe Kobe-collecties

Maandag 08 januari 2018

Het nieuwe jaar is begonnen en dus is het tijd voor de nieuwe gordijn- en meubelstoffencollecties van Kobe. De introductie van de vele noviteiten start morgen.
Nieuwe Kobe-collecties
Nieuwe Kobe-collecties Nieuwe Kobe-collecties Nieuwe Kobe-collecties Nieuwe Kobe-collecties Nieuwe Kobe-collecties

Kobefab uit Valkenswaard zal dit nieuws van haar label Kobe namelijk vanaf morgen presenteren op de komende Heimtextil in Frankfurt (9-12 januari), kort daarna op Paris Déco Off (18-22 januari) en de Stockholm Furniture Fair (6-10 februari). Ook heeft het bedrijf een showroom op het ETC in Culemborg.

Allereerst is er de nieuwe interieurcollectie Senses. Deze is gebaseerd op innovatie op het gebied van materialen: een creatieve combinatie van garens, kleuren en weeftechnieken. De collectie biedt artistieke dessins en creatieve details met gevoel van puurheid, simpele elegantie en vakmanschap.

De meeste stoffen in de Senses collectie zijn geweven met natuurlijke garens, waardoor het effect van natuurlijke grip en soepelheid bereikt wordt. Verschillende weeftechnieken met multi-kleurige garens worden toegepast om de details in dessins en gronddoeken extra aandacht te geven. Zachte en frisse natuurlijke tinten worden afgewisseld met warme en rijke tonen.

Senses biedt luxueuze kamerhoge stoffen van minimaal 300 cm hoogte van een mooie, meerkleurige wol look en een extravagante jacquard dessin. Fraaie batiks, vloeiende marmers, zacht verlopende kleuren en natuurlijke texturen.

Onder dezelfde naam worden ook drie nieuwe meubelstoffen gebracht, Arezzo, Feel en Tactile, een mooie toevoeging aan de Kobe Upholstery Library. Het betreffen mooie platbindingen die zijn verfijnd met structuren: een eigentijdse chenille met zachte, stone wash look en twee luxueuze structuren met multi-kleurige details in natuurlijke kleuren.

Tenslotte is ook de kamerhoge collectie van 'Basic and plains' uitgebreid met acht nieuwe items en zijn er nieuwe projectwandbekledingen van Koroseal. Daarover binnenkort meer.

 Links

www.kobe.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, #Kobe, #Kobefab, Heimtextil, Paris Déco Off, SFF, Scandinavian Furniture Fair, nieuws, beurs, show, showroom

Gerelateerd nieuws
 
Imm start vandaag
lees verder
Inrichting Dutch Windwheel
Het Dutch Windwheel-project is een prachtig project: qua architectuur, circulair ontwerp, energievoorziening, smart sensoring, comfort en qua economisch model. Ook de interieurbranche draagt een steentje bij.
lees verder
Headlam TV naar Deventer
In 2017 heeft Headlam elke maand een Flatscreen TV verloot onder de bestellingen die via het Headlam online bestelsysteem geplaatst werden. Vloerenhuis Deventer kreeg de laatste.
lees verder
Ado is terug
Eindelijk duidelijkheid over de distributierechten van de Ado Goldkante-collectie: vanaf januari 2018 zal deze weer beschikbaar zijn in Nederland via Zimmer+Rohde. Ado zal tevens deelnemen aan Intirio.
lees verder
IMM brengt trends
Aankomende maandag start de belangrijkste internationale meubelbeurs ter wereld: de IMM Cologne. Nog altijd de beurs waar vooral zaken worden gedaan, maar die steeds meer ook alle interieurtrends toont.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden