Flinders naar 15 miljoen euro

Vrijdag 05 januari 2018

Woonwinkel Flinders heeft in 2017 een omzet gerealiseerd van meer dan 15 miljoen. Een groei van 39%, zo maakte het bedrijf bekend.
Flinders naar 15 miljoen euro

Flinders heeft een webshop, een woonwinkel in Zaandam en twee cafés in Groningen en Hilversum. Het laat al jaren een flinke groei zien, ook in 2017 weer, met een zeer fraaie 39%; wel iets onder de verwachting van ceo Geert-Jan Smits vorig jaar. Bij het bedrijf werken momenteel 84 medewerkers.

Het komende jaar wordt wederom ingezet op televisiereclame om het merk Flinders uit te bouwen. Daarnaast zal een deel van de expansie uit het buitenland komen en wordt het assortiment uitgebreid. Flinders verwacht in 2018 door te groeien naar een omzet van € 20 miljoen.

Onder andere door de uitbreiding van het assortiment uitbreiden: verf, raamdecoratie en vloeren. Hiermee kan het bedrijf de totale inrichting van woningen en kantoren verzorgen. Ook wil het klanten ontzorgen door diensten aan te bieden zoals behangen, verven en het monteren van verlichting en raamdecoratie, waarvoor een samenwerking is aangegaan met Uw Rechterhand bv.

 Links

www.flinders.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, automat, rubber, velours, polypropyleen, award, online, web, webwinkel, etailer, internet, online, shop, #Flinders

Gerelateerd nieuws
Lichtwoche Sauerland 2019
Elke twee jaar is de Lichtwoche, op meerdere locaties in Sauerland, een ontmoetingsplaats voor fabrikanten, dealers, in- en verkopers van armaturen en lampen.
lees verder
Oslo verlicht minimalisme
De nieuwe Oslo-lampencollectie van de Deense fabrikant Halo Design ademt een minimalistisch Scandinavisch gevoel.
lees verder
 
Kettler alsnog gered
lees verder
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden