Intirio toont veerkracht

Vrijdag 09 februari 2018

De Belgische en Nederlandse interieurtextielsector waren opnieuw in grote getale present bij de twintigste editie van Intirio vorige week. De volgende editie is in 2020. En wat gebeurt er in 2019?
Intirio toont veerkracht
Intirio toont veerkracht Intirio toont veerkracht Intirio toont veerkracht Intirio toont veerkracht Intirio toont veerkracht

Foto 1. De fabelachtig mooie stand van Arte - 2. Clip presenteerde naast hun bekende servies dat onder het label Bunzlau Castle nu ook onder meer (bed)textiel wordt gebracht. - 3. Bij Vadain niet alleen aandacht voor de looks stoffen zelf, maar ook voor een andere sfeerbepaler: de geur! Via Curtain Breeze een opvallend succes. - 4. een nieuw gezicht bij De Munk Carpets: Luuk Oosterbaan. - 5. Forinn toonde de uitbereiding van de winkelpresentatie van Saffier vloeren met Nuance zonwering en Wepro roeden en horren in één stijl. - 6. Volop drukte bij en belangstelling voor Mobus by Annabel Textiles.

 


De terugkomst van de zonweringsbedrijven en het aanbod van high end raamdecoratie en muurbekleding brachten via de 150 exposanten een kwalitatief en compleet aanbod en versterkten het belang van Intirio. Daarnaast was er een uitgebreid aanbod van woonaccessoires en vloerbekleding.

Dit uitgebreide aanbod bracht 6.650 bezoekers (30% meer dan vorige editie!) op de been, van hoog niveau volgens de organisatie. Circa een derde van de bezoekers kwam uit Nederland, net zoals in 2016.

De beurs Intirio, tot nu toe georganiseerd door de vzw Textirama, is inmiddels verkocht aan het internationale beursconsortium Easyfairs. De praktische organisatie blijft wel aangestuurd door nagenoeg hetzelfde team als voorheen. De frequentie van de beurs verandert wel: Intirio wordt nu een biënnale. De eerstvolgende editie komt er in 2020, data zijn nog niet bekend gemaakt.

Omdat een deel van de exposanten toch geïnteresseerd is in een jaarlijks evenement, zal zal de organisatie binnenkort plannen ontvouwen voor een alternatief event in 2019, onder een andere naam.

 Links

www.arte-international.com
www.artexis.com
www.bunzlaucastle.com
www.demunkcarpets.nl
www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.forinn.nl
www.intirio.be
www.mobus.be
www.textirama.be
www.vadain.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #intirio, #trendz, #incoda, #easyfairs, #artexis, #bunzlaucastle, #arteinternational, #demunkcarpets, #forinn, #intirio, #mobus, #vadain

Gerelateerd nieuws
Epos via Stas
Sinds kort vertegenwoordigt Stas Home Déco uit Barendrecht als agent het Zweedse woondecoratielabel Epos of Sweden in België en Nederland.
lees verder
 
Home Stock Eindhoven permanent
lees verder
 
Nieuwe Egger-collectie via Gelasta
lees verder
Sika blijft zelfstandig
Na 3,5 jaar is het Sika gelukt om de overnamestrijd met Saint-Gobain te beëindigen en een zelfstandige toekomst zeker te stellen.
lees verder
Interfloor's Elegance en Prestige
Recent publiceerden we vooral veel nieuws over hun vinylvloeren, maar Interfloor is tevens sterk in tapijt. Het bewijs wordt geleverd met twee gloednieuwe kwaliteiten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden