Intirio toont veerkracht

Vrijdag 09 februari 2018

De Belgische en Nederlandse interieurtextielsector waren opnieuw in grote getale present bij de twintigste editie van Intirio vorige week. De volgende editie is in 2020. En wat gebeurt er in 2019?
Intirio toont veerkracht
Intirio toont veerkracht Intirio toont veerkracht Intirio toont veerkracht Intirio toont veerkracht Intirio toont veerkracht

Foto 1. De fabelachtig mooie stand van Arte - 2. Clip presenteerde naast hun bekende servies dat onder het label Bunzlau Castle nu ook onder meer (bed)textiel wordt gebracht. - 3. Bij Vadain niet alleen aandacht voor de looks stoffen zelf, maar ook voor een andere sfeerbepaler: de geur! Via Curtain Breeze een opvallend succes. - 4. een nieuw gezicht bij De Munk Carpets: Luuk Oosterbaan. - 5. Forinn toonde de uitbereiding van de winkelpresentatie van Saffier vloeren met Nuance zonwering en Wepro roeden en horren in één stijl. - 6. Volop drukte bij en belangstelling voor Mobus by Annabel Textiles.

 


De terugkomst van de zonweringsbedrijven en het aanbod van high end raamdecoratie en muurbekleding brachten via de 150 exposanten een kwalitatief en compleet aanbod en versterkten het belang van Intirio. Daarnaast was er een uitgebreid aanbod van woonaccessoires en vloerbekleding.

Dit uitgebreide aanbod bracht 6.650 bezoekers (30% meer dan vorige editie!) op de been, van hoog niveau volgens de organisatie. Circa een derde van de bezoekers kwam uit Nederland, net zoals in 2016.

De beurs Intirio, tot nu toe georganiseerd door de vzw Textirama, is inmiddels verkocht aan het internationale beursconsortium Easyfairs. De praktische organisatie blijft wel aangestuurd door nagenoeg hetzelfde team als voorheen. De frequentie van de beurs verandert wel: Intirio wordt nu een biënnale. De eerstvolgende editie komt er in 2020, data zijn nog niet bekend gemaakt.

Omdat een deel van de exposanten toch geïnteresseerd is in een jaarlijks evenement, zal zal de organisatie binnenkort plannen ontvouwen voor een alternatief event in 2019, onder een andere naam.

 Links

www.arte-international.com
www.artexis.com
www.bunzlaucastle.com
www.demunkcarpets.nl
www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.forinn.nl
www.intirio.be
www.mobus.be
www.textirama.be
www.vadain.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, tapijt, karpet, pers, oosterse tapijten, kelims, zieglers, entreemat, mat, entree, deurmat, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, vakdagen, vakbeurs, #intirio, #trendz, #incoda, #easyfairs, #artexis, #bunzlaucastle, #arteinternational, #demunkcarpets, #forinn, #intirio, #mobus, #vadain

Gerelateerd nieuws
Veel Scandinavisch op Showup
Scandinavische merken zijn elke editie goed vertegenwoordigd op Showup. Niet alleen qua hoeveelheid, maar ook via het Deens Design Paviljoen.
lees verder
 
T-label door Cvd
lees verder
Toch nieuw leven CS Schmal
Eind juni leek het definitief 'Schluss' voor CS Schmalmoebel. Nu blijft de geest van het bedrijf toch overeind: Çilek neemt merk- en modelrechten over.
lees verder
Duijndam verlaat Sanoma alweer
Marc Duijndam, de ceo van Sanoma Media Nederland sinds begin dit jaar, stopt er al weer mee. In goed onderling overleg is besloten dit per direct te doen.
lees verder
Tillema naar Bolia
Christian Tillema is sinds juli aan de slag als international b2b-sales manager bij het Deense Bolia.com.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden