Apple en Ikea samen in AR
lees verder
Zaterdag Tendence
Morgen start de decoratiebeurs Tendence in Frankfurt op het nieuwe tijdstip. Van augustus naar eind juni dus. Het wordt spannend.
lees verder
Registratie 10e Showup
Showup, de vakbeurs voor Home & Gift, wordt dit najaar gehouden op 3+4 september 2017, wederom in de Expo Haarlemmermeer. Registeren voor gratis toegang is inmiddels mogelijk.
lees verder
Ook verlichting op IMM
Op de komende internationale interieurbeurs IMM Cologne in januari 2018 zal verlichting een volwaardig onderdeel van het beursconcept worden.
lees verder
Herfst & winter editie Mad events
De komende editie van Mad Events met veel bloemen en decoratie staat aan het begin van de zomer gepland op een nieuwe locatie in Cuijk.
lees verder
Woonindustrie overgenomen
De laatste Marketday van De Woonindustrie vr het zomerreces op 3 juli, met de traditionele BBQ vanaf 17:00 uur, zal ook in het teken van bijzonder nieuws n een afscheid staan.
lees verder
Trendz verdubbelt aanbod &Trendz
Veel beweging bij Trendz in Gorinchem: vermoedelijk zal het aantal exposanten in eind augustus verdubbeld zijn ten opzichte van najaar van 2016.
lees verder
Opnieuw miljoenenverlies Jaarbeurs
Voor vierde jaar op rij toont de beurs- en congresorganisatie Jaarbeurs uit Utrecht rode cijfers. Maar in het jubileumjaar 2017 zou er weer winst moeten worden gemaakt.
lees verder
Woonindustrie groeit
De Woonbranche zit alweer enige tijd in de lift en dat is te merken in De Woonindustrie. Nieuwe contracten worden gesloten en bestaande worden verlengd of uitgebreid.
lees verder
 
Jesper Brodin nieuwe baas Ikea
lees verder
 
Leen Bakker verkocht
lees verder
Spoga toont outdoor trends
Multifunctioneel City Comfort: dit omvat de outdoor-trends op de komende Spoga, die begin september in de KlnMesse wordt gehouden.
lees verder
 
De Stijl ook bij Pastoe
lees verder
Byotten verhuisd
ByOtten Agenturen is gisteren verhuisd van Den Dungen naar Vught. Hier heeft het bedrijf nu kantoor, showroom en opslag onder n dak.
lees verder
Vitra noviteiten
Na de presentatie van hun accessoires op ShowUp in februari, introduceerde Vitra recent meubelnieuws n nieuwe stoffen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden