Intirio 2018 wordt een feest
lees verder
Romo zoekt accountmanager
The Romo Group Nederland, onderdeel van het internationaal opererende Engelse stoffenhuis, zoekt een accountmanager voor de regio Utrecht en Noord-Holland.
lees verder
 
Karpi brengt Mart Visser Carpets
lees verder
Huisshow Schadebo
Zet het in de agenda: Schadébo uit 's-Hertogenbosch houdt na de herfstvakantie op 30 oktober een huisshow in samenwerking met haar leveranciers.
lees verder
Functiewijzigingen bij PPC
Kevin Kroon en Simon Kraaijeveld zijn beiden jaren geleden gestart bij Plinten en Profielen Centrale en nemen nu een volgende stap in hun carrière.
lees verder
Ondervloerendagen Estillon
Estillon, de totaalaanbieder van ondertapijten, ondervloeren en gereedschappen, organiseert samen met Desso/Tarkett in november twee ondervloerdagen.
lees verder
Hegger vervangt Campo
Sinds vorige maand is Marc Hegger de nieuwe sales & marketing director van Best Wool Carpets, als opvolger van Jhon Campo.
lees verder
 
Surseance voor uitgeverij Lakerveld
lees verder
Peitsman promoveert Serrato
Gisteren is Francisco Serrato officieel met zijn nieuwe functie als manager marketing & verkoop gestart bij Koninkijke Peitsman.
lees verder
 
Moooi met Merantine en Dadara
lees verder
Excessive raamdecoratie bij Headlam
Tijdens de vakbeurs Interieur Collectie Dagen (ICD of Incoda) twee weken terug in Gorinchem lanceerde Headlam de nieuwe raamdecoratiecollectie Excessive.
lees verder
 
Brok directeur Forinn
lees verder
Woodpecker failliet
Vloerenleverancier Woodpecker is half september failliet verklaard. Woodpecker was een groothandel in parket- en laminaatvloeren, vloerverzorgingsproducten en accessoires.
lees verder
 
Vrouwelijke elegantie bij Jab
lees verder
Nieuwe vertegenwoordigers PPC
Het team van de Plinten en Profielen Centrale (PPC) is uitgebreid met twee vertegenwoordigers, een Fries en een Zeeuw: om in Noord-Nederland en België klanten optimaal te kunnen bedienen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden