Mood brengt brandveiligheid thuis
Reliance introduceert op de vakbeurs Mood begin september in Brussel een nieuw merk voor verbeterde veiligheid voor textiel in huis: Recron FS.
lees verder
 
Fastfood meubilair op ShowUp
lees verder
 
Fem Home wordt Frankly
lees verder
Van Praags back
Roger van Praag is terug! Eind 2014 was zijn bedrijf Prasiga (Van Praag Sigaar Import export) overgenomen, maar nu is hij weer een nieuw bedrijf in bedtextiel gestart.
lees verder
 
Meubelshows samen sterk
lees verder
Essenza sluit
De bed- en badgoed-leverancier Essenza Home heeft haar eigen winkel in Utrecht gesloten. Recent werd ook de najaarscollectie gepresenteerd.
lees verder
Bauwens overgenomen
Fréderic Merlin en David Lano nemen een meerderheid in het West-Vlaamse meubelbedrijf Bauwens, één van de grotere Belgische meubelproducenten.
lees verder
Inretail en Modint hokken
Modint, dat een paar honderd meter verderop zat, is vanaf juli 2017 gevestigd in het pand van Inretail in Zeist. De drijfveer van de beide verenigingen: ondernemen makkelijker maken.
lees verder
 
Jubileumeditie Intirio veert op
lees verder
Auping ceo weg
Op 1 september zal Auping-baas Aart Roos de bedden- en matrassenfabrikant uit Deventer verlaten. De zoektocht naar een opvolger is gestart.
lees verder
Topman Beter Bed vertrekt
Topman Ton Anbeek van Beter Bed verlaat het concern per 1 november. Dat kondigde het bedrijf vrijdag aan. Anbeek wordt ceo bij fietsenfabrikant Accell.
lees verder
Nieuwe baas Evenementenhal
Jeroen van Hooff wordt de nieuwe managing Director Artexis Easyfairs Nederland, de internationale organisator van beurzen en evenementen waar ook Evenementenhal deel van uit maakt.
lees verder
Eve Sleep ook in pocketveer matras
De meeste online matrassenleveranciers boden tot nu toe alleen schuimmatrassen volgens het one-fits-all principe aan. Dat aanbod lijkt zich langzamerhand te verbreden.
lees verder
Coco-Mat opent 2e winkel in Adam
Het van oorsprong Griekse Coco-Mat, natuurlijke woon- en slaapproducten, opende eind juni officieel haar tweede winkel in Amsterdam, aan het Haarlemmerplein.
lees verder
80ste Meubelbeurs Brussel
Het najaar brengt een jubileum: de 80ste beurseditie van de Meubelbeurs Brussel! Dat wordt gevierd met onder meer een nieuw logo.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden