Euretco groeit verder
lees verder
Aanval op gevestigde orde dekbedmode
Opvallende berichten van de laatste tijd van bedrijven die stellen dat de markt in dekbedovertrekken verdeeld wordt door een aantal exorbitant rijke families die de prijzen hoog houden.
lees verder
 
Wooncollectie bij Hudson's Bay
lees verder
 
Duitser wil matras van 300 Euro
lees verder
Ekornes wordt Chinees
Na Siematic en Rolf Benz zal een ander Europees meubelbedrijf naar alle waarschijnlijkheid binnenkort in Chinese handen zijn.
lees verder
Flamant overgenomen
Interieurspecialist Flamant uit Geraardsbergen komt in handen van de Besix Group, een grote speler actief in de bouwsector, vastgoedontwikkeling en concessies.
lees verder
Karl-Fritz Bretz overleden
Vorige week woensdag, 16 mei, is Karl-Fritz Bretz overleden. De voormalig directeur van de eigenzinnige Duitse meubelfabrikant is 85 jaar geworden.
lees verder
Koper voor Lil.nl
De curator van Lil.nl en Designwonen.com heeft een koper gevonden voor de activa van failliete woonwebwinkels.
lees verder
Ikea saneert, ook in Benelux
Ikea gaat binnenkort 150 banen schrappen, de meeste in Zweden, maar ook een deel in België en Nederland. De interieurketen wil hierdoor beter concurreren met grote internetwinkels.
lees verder
Nieuwe directeur Imm Cologne
Uwe Deitersen, directeur van de Imm Cologne voor de Koelnmesse, maakt per 1 augustus aanstaande plaats voor een opvolgster. Hij gaat een andere functie vervullen.
lees verder
 
Cfo weg bij Beter Bed
lees verder
Brand bij beddenzaak
Aan de Hoofdstraat in Noordwijk aan Zee is maandagavond brand uitgebroken in een beddenzaak. Dat meldde diverse media 's avonds laat.
lees verder
Introductie Trendz Belgium later
Easyfairs lanceert de inkoopbeurs voor de living & lifestyle markt, Trendz Belgium, later dan eerder gepland. De eerste editie staat nu geprogrammeerd van 27-29 januari 2019 in Flanders Expo in Gent.
lees verder
Omzet Beter Bed stagneert
Hoewel de omzet in Nederland en vooral België prima groeicijfers vertonen, drukt de omzetontwikkeling in Duitsland de omzet van Beter Bed Holding in het eerste kwartaal.
lees verder
 
Salone del Mobile 2018 druk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden