Apple en Ikea samen in AR
lees verder
Ook verlichting op IMM
Op de komende internationale interieurbeurs IMM Cologne in januari 2018 zal verlichting een volwaardig onderdeel van het beursconcept worden.
lees verder
Woonindustrie overgenomen
De laatste Marketday van De Woonindustrie vóór het zomerreces op 3 juli, met de traditionele BBQ vanaf 17:00 uur, zal ook in het teken van bijzonder nieuws én een afscheid staan.
lees verder
 
Koninklijke bedden voor republikeinen
lees verder
BelgoFurn-leden gelauwerd
Vier BelgoFurn-leden zijn gelauwerd door Franse retailers. Ze kregen tijdens een congres van de Franse retailorganisatie FNAEM een trofee uitgereikt.
lees verder
 
Slaapgroep naar Garant
lees verder
Woonindustrie groeit
De Woonbranche zit alweer enige tijd in de lift en dat is te merken in De Woonindustrie. Nieuwe contracten worden gesloten en bestaande worden verlengd of uitgebreid.
lees verder
 
Jesper Brodin nieuwe baas Ikea
lees verder
Interzum record
De toeleveringsbeurs Interzum heeft met zo'n 69.000 een record aantal bezoekers getrokken, zo'n twintig procent meer dan twee jaar geleden
lees verder
Snurk Junior Beddengoed
Twaalf designs van de Snurk dekbedovertrekken zijn nu ook verkrijgbaar in kindermaten. Zo kunnen peuters vanaf zo'n twee jaar oud al weg dromen bij de leuke ontwerpen.
lees verder
Start 2017 omzetgroei Beter Bed
In het eerste kwartaal van 2017 groeide de omzet van Beter Bed Holding met 7,6%. Vooral de omzetgroei in België was enorm.
lees verder
Hastens opent vijftiende winkel
In het centrum van Laren is deze maand een nieuwe Hästens Store geopend. Dit is de vijftiende vestiging van het Zweedse beddenbedrijf in Nederland.
lees verder
Nieuwe modellen Hasena
De nieuwste collectielijnen voor 2017-2018 van Hasena, die begin dit jaar op de IMM in Keulen werden geïntroduceerd, worden nu uitgeleverd.
lees verder
Byotten verhuisd
ByOtten Agenturen is gisteren verhuisd van Den Dungen naar Vught. Hier heeft het bedrijf nu kantoor, showroom en opslag onder één dak.
lees verder
Online matrassenverkoop naar 20%?
In het NRC van afgelopen vrijdag een verhaal over online matrassenstartups. Die nemen nu twee procent van de Europese matrassenindustrie voor hun rekening, maar dit zou gaan groeien naar 20% procent.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden