Stralon bij Forinn en Bosgoed

Maandag 18 juni 2018

Forinn en Bosgoed introduceren samen drie nieuwe vinylvloeren onder de naam Stralon.
Stralon bij Forinn en Bosgoed

Onder het label Stralon vallen drie collecties: Wood Triple XL, Wood Pro en Stone Pro. Ze combineren een klassiek dessin met veel contrast wat een eigenzinnige sfeer creëert. De vloeren zijn volgens de grossiers ontworpen met oog voor detail: natuurgetrouwe dessins met een voelbare structuur.

De Wood Triple XL vloeren zijn lange stroken met een natuurlijke houtstructuur die door contrast in zowel tint als kleur een levendige uitstraling hebben. Extra speels is de combinatie van drie verschillende breedtes.

In de Wood Pro collectie komt de kracht van hout sterk naar voren. Er is keus uit vijf verschillende kleuren.

Stone Pro is geïnspireerd op natuursteen. Door toevoeging van subtiele warme tinten krijgen de vierkante tegels een solide karakter. Deze groot formaat tegels leent zich voor de inrichting van projecten maar is ook toepasbaar in natte ruimtes, keuken en toilet.

 Links

www.bosgoed.nl
www.forinn.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, parket, hout, steen, tegel, stoffering,verkoop, confectie, groothandel, grossier, personalia, #bosgoed, #forinn, #stralon

Gerelateerd nieuws
Mooi gewoon bij Jan Kath
Kleine - vaak niet groter dan een tissue - en meestal incomplete stukjes borduursels uit vroege tijden waren de inspiratie voor een verrassend mooie karpettencollectie van Jan Kath: Common Threads.
lees verder
Orgatec 2018
Komende week is het tijd voor de belangrijkste projectinrichtingsbeurs van het jaar: de Orgatec. Van dinsdag 23 tot zaterdag 27 oktober in Keulen.
lees verder
Weverij Van Maele failliet
Werknemers van Van Maele Weavers werden kortgeleden nog onder politietoezicht naar buiten geleid, vorige week donderdag vroeg het bedrijf uit Tielt het faillissement aan.
lees verder
Hans ter Hart nieuwe directeur Leoxx
Met ingang van 1 november 2018 wordt Hans ter Hart (52) de nieuwe directeur van Leoxx bv en Prints van Oranje bv te Houten. Eigenaresse Anja Nekeman is verheugd met de aanstelling van Ter Hart als directeur en opvolger van Marc Treu.
lees verder
 
Kwartet nieuwe collecties Interfloor
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden