Stralon bij Forinn en Bosgoed

Maandag 18 juni 2018

Forinn en Bosgoed introduceren samen drie nieuwe vinylvloeren onder de naam Stralon.
Stralon bij Forinn en Bosgoed

Onder het label Stralon vallen drie collecties: Wood Triple XL, Wood Pro en Stone Pro. Ze combineren een klassiek dessin met veel contrast wat een eigenzinnige sfeer creëert. De vloeren zijn volgens de grossiers ontworpen met oog voor detail: natuurgetrouwe dessins met een voelbare structuur.

De Wood Triple XL vloeren zijn lange stroken met een natuurlijke houtstructuur die door contrast in zowel tint als kleur een levendige uitstraling hebben. Extra speels is de combinatie van drie verschillende breedtes.

In de Wood Pro collectie komt de kracht van hout sterk naar voren. Er is keus uit vijf verschillende kleuren.

Stone Pro is geïnspireerd op natuursteen. Door toevoeging van subtiele warme tinten krijgen de vierkante tegels een solide karakter. Deze groot formaat tegels leent zich voor de inrichting van projecten maar is ook toepasbaar in natte ruimtes, keuken en toilet.

 Links

www.bosgoed.nl
www.forinn.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, parket, hout, steen, tegel, stoffering,verkoop, confectie, groothandel, grossier, personalia, #bosgoed, #forinn, #stralon

Gerelateerd nieuws
Duijndam verlaat Sanoma alweer
Marc Duijndam, de ceo van Sanoma Media Nederland sinds begin dit jaar, stopt er al weer mee. In goed onderling overleg is besloten dit per direct te doen.
lees verder
Ikea koopt meubels op
Ikea gaat binnenkort in vijf Duitse vestigingen gebruikte meubels terugkopen. Het gaat om een proef. Klanten krijgen een tegoedbon als ze hun eerder aangeschafte gebruikte meubel weer terugbrengen naar de woonwinkelketen.
lees verder
 
Ook AR bij Wehkamp
lees verder
Kalse terug in interieurbranche
Hans Kalse is weer terug in de interieurbranche. Hij is begin deze maand aan de slag gegaan in de bedtextielsector als verkoopdirecteur bij het nieuwe bedrijf The Cotton & Blend Company.
lees verder
Máxima met Marmoleum
Het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht, dat onlangs officieel werd geopend, is een 'healing environment'. Het ziekenhuis streeft naar 100% genezing van al haar patiënten met kinderkanker.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden