Stralon bij Forinn en Bosgoed

Maandag 18 juni 2018

Forinn en Bosgoed introduceren samen drie nieuwe vinylvloeren onder de naam Stralon.
Stralon bij Forinn en Bosgoed

Onder het label Stralon vallen drie collecties: Wood Triple XL, Wood Pro en Stone Pro. Ze combineren een klassiek dessin met veel contrast wat een eigenzinnige sfeer creëert. De vloeren zijn volgens de grossiers ontworpen met oog voor detail: natuurgetrouwe dessins met een voelbare structuur.

De Wood Triple XL vloeren zijn lange stroken met een natuurlijke houtstructuur die door contrast in zowel tint als kleur een levendige uitstraling hebben. Extra speels is de combinatie van drie verschillende breedtes.

In de Wood Pro collectie komt de kracht van hout sterk naar voren. Er is keus uit vijf verschillende kleuren.

Stone Pro is geïnspireerd op natuursteen. Door toevoeging van subtiele warme tinten krijgen de vierkante tegels een solide karakter. Deze groot formaat tegels leent zich voor de inrichting van projecten maar is ook toepasbaar in natte ruimtes, keuken en toilet.

 Links

www.bosgoed.nl
www.forinn.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, stroken, plank, parket, hout, steen, tegel, stoffering,verkoop, confectie, groothandel, grossier, personalia, #bosgoed, #forinn, #stralon

Gerelateerd nieuws
Trendz Belgium + Intirio komen eraan
Over een goede week is het alweer zo ver: de allereerste accessoire-beurs Trendz Belgium, tegelijk gehouden met een speciale editie van interieurtextielbeurs Intirio met een beperkt, doch top-aanbod qua merken.
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Druk op Domotex 2019
Gisteren was de laatste dag van de vloerbedekkingsbeurs Domotex 2019 in Hannover. De beurs is nog altijd internationaal gezien van grote betekenis, maar er loeren gevaren.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder
 
Coretec-visgraat in secret room
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden