Ondervloerendagen Estillon

Donderdag 12 oktober 2017

Estillon, de totaalaanbieder van ondertapijten, ondervloeren en gereedschappen, organiseert samen met Desso/Tarkett in november twee ondervloerdagen.
Ondervloerendagen Estillon

Op de afgelopen beurs Incoda werden de ondervloerdagen reeds aangekondigd: cursussen voor zowel stoffeerders als verkopers die meer en de fijne kneepjes van het vak willen weten. Zowel Estillon als Desso en Tarkett vertellen alles over de producten. Daarnaast zal een ervaren stoffeerder demonstraties verzorgen.

Na een theoretisch gedeelte over de productie van PVC en tapijt en over de verschillende legtechnieken, wordt in een praktisch gedeelte uitgebreid aandacht besteed aan veel voorkomende dagelijkse legproblemen en technieken, waarbij de cursisten ook zelf aan de slag gaan. Een gelegenheid ook om eigen ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

Op maandag 6 november zal het installeren ondervloeren onder de aandacht gebracht worden.
Op maandag 20 november wordt het spannen van tapijt gedemonstreerd.

Interesse? Aanmelden kan vóór 23 oktober 2017 via dit contactformulier.

 Links

www.desso.nl
www.estillon.com
www.tarkett.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, tapijt, pvc, lvt, linoleum, laminaat, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, stoffering, egalisatie, installatie, leggen, installeren, stofferen, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, profielen, #estillon, #Quietroom, #desso, #tarkett, #ondervloerdagen

Gerelateerd nieuws
 
Mflor introduceert Solcora
lees verder
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Incoda klopt op de deur
De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NKs.
lees verder
Prijswinnende stoel op DDW
Berend van de Linde, een twintigjarige student van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam, heeft een stoel ontworpen die inmiddels al drie prijzen in de wacht heeft gesleept.
lees verder
Tarkett neemt Lexmark over
Tarkett gaat verder in tapijt: de vloerenproducent neemt de Amerikaanse fabrikant van projecttapijt Lexmark Carpet Mills over.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden