Ondervloerendagen Estillon

Donderdag 12 oktober 2017

Estillon, de totaalaanbieder van ondertapijten, ondervloeren en gereedschappen, organiseert samen met Desso/Tarkett in november twee ondervloerdagen.
Ondervloerendagen Estillon

Op de afgelopen beurs Incoda werden de ondervloerdagen reeds aangekondigd: cursussen voor zowel stoffeerders als verkopers die meer en de fijne kneepjes van het vak willen weten. Zowel Estillon als Desso en Tarkett vertellen alles over de producten. Daarnaast zal een ervaren stoffeerder demonstraties verzorgen.

Na een theoretisch gedeelte over de productie van PVC en tapijt en over de verschillende legtechnieken, wordt in een praktisch gedeelte uitgebreid aandacht besteed aan veel voorkomende dagelijkse legproblemen en technieken, waarbij de cursisten ook zelf aan de slag gaan. Een gelegenheid ook om eigen ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

Op maandag 6 november zal het installeren ondervloeren onder de aandacht gebracht worden.
Op maandag 20 november wordt het spannen van tapijt gedemonstreerd.

Interesse? Aanmelden kan vóór 23 oktober 2017 via dit contactformulier.

 Links

www.desso.nl
www.estillon.com
www.tarkett.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, tapijt, pvc, lvt, linoleum, laminaat, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, stoffering, egalisatie, installatie, leggen, installeren, stofferen, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, profielen, #estillon, #Quietroom, #desso, #tarkett, #ondervloerdagen

Gerelateerd nieuws
Online faillissementsveiling Roommade
Op 4 mei 2018 is Decopan bv failliet verklaard. Decopan te Asten handelde onder de naam Roommade en was ruim 20 jaar actief als leverancier van vloeren Nu wordt de voorraad geveild via BVA Auctions.
lees verder
 
Weer banen weg bij Anker
lees verder
Interface neemt Nora over
Nora Systems heeft afgelopen week aangekondigd dat Interface een overeenkomst heeft gesloten met ICG (Intermediate Capital Group) en het management om Nora te kopen.
lees verder
 
Eerste sprekers Incoda bekend
lees verder
 
Stralon bij Forinn en Bosgoed
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden