Ondervloerendagen Estillon

Donderdag 12 oktober 2017

Estillon, de totaalaanbieder van ondertapijten, ondervloeren en gereedschappen, organiseert samen met Desso/Tarkett in november twee ondervloerdagen.
Ondervloerendagen Estillon

Op de afgelopen beurs Incoda werden de ondervloerdagen reeds aangekondigd: cursussen voor zowel stoffeerders als verkopers die meer en de fijne kneepjes van het vak willen weten. Zowel Estillon als Desso en Tarkett vertellen alles over de producten. Daarnaast zal een ervaren stoffeerder demonstraties verzorgen.

Na een theoretisch gedeelte over de productie van PVC en tapijt en over de verschillende legtechnieken, wordt in een praktisch gedeelte uitgebreid aandacht besteed aan veel voorkomende dagelijkse legproblemen en technieken, waarbij de cursisten ook zelf aan de slag gaan. Een gelegenheid ook om eigen ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

Op maandag 6 november zal het installeren ondervloeren onder de aandacht gebracht worden.
Op maandag 20 november wordt het spannen van tapijt gedemonstreerd.

Interesse? Aanmelden kan vóór 23 oktober 2017 via dit contactformulier.

 Links

www.desso.nl
www.estillon.com
www.tarkett.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, tapijt, pvc, lvt, linoleum, laminaat, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, stoffering, egalisatie, installatie, leggen, installeren, stofferen, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, profielen, #estillon, #Quietroom, #desso, #tarkett, #ondervloerdagen

Gerelateerd nieuws
Carpet Design Awards 2018
De finalisten van de Carpet Design Awards 2018 zijn geselecteerd: uit een totaal van 24 ontwerpen, drie tapijten in elk van acht categorieën, zal een deskundige jury de winnaars op Domotex bekend maken.
lees verder
 
Oprichter Estillon overleden
lees verder
Decembernieuws Interfloor
Wederom kondigt Interfloor tapijt en vinyl kwaliteiten aan, na de vele noviteiten die rondom de Incoda in Gorinchem in september al werden gebracht.
lees verder
Unipro wordt Uzin Utz
Op 1 januari 2018 wordt de naam van Unipro bv uit Haaksbergen gewijzigd in Uzin Utz Nederland bv.
lees verder
Lasergegraveerde hardhouten vloeren
Margaritelli was met haar Listone Giordano-collectie op Domotex 2016 al een van de smaakmakers. Nu heeft het bedrijf opnieuw een bijzondere collectie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden