Ondervloerendagen Estillon

Donderdag 12 oktober 2017

Estillon, de totaalaanbieder van ondertapijten, ondervloeren en gereedschappen, organiseert samen met Desso/Tarkett in november twee ondervloerdagen.
Ondervloerendagen Estillon

Op de afgelopen beurs Incoda werden de ondervloerdagen reeds aangekondigd: cursussen voor zowel stoffeerders als verkopers die meer en de fijne kneepjes van het vak willen weten. Zowel Estillon als Desso en Tarkett vertellen alles over de producten. Daarnaast zal een ervaren stoffeerder demonstraties verzorgen.

Na een theoretisch gedeelte over de productie van PVC en tapijt en over de verschillende legtechnieken, wordt in een praktisch gedeelte uitgebreid aandacht besteed aan veel voorkomende dagelijkse legproblemen en technieken, waarbij de cursisten ook zelf aan de slag gaan. Een gelegenheid ook om eigen ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

Op maandag 6 november zal het installeren ondervloeren onder de aandacht gebracht worden.
Op maandag 20 november wordt het spannen van tapijt gedemonstreerd.

Interesse? Aanmelden kan vóór 23 oktober 2017 via dit contactformulier.

 Links

www.desso.nl
www.estillon.com
www.tarkett.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, tapijt, pvc, lvt, linoleum, laminaat, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, stoffering, egalisatie, installatie, leggen, installeren, stofferen, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, profielen, #estillon, #Quietroom, #desso, #tarkett, #ondervloerdagen

Gerelateerd nieuws
Graphic Project-SDN nu leverbaar
De nieuwe tapijtcollectie Graphic Project-SDN van Interfloor heeft het effect van een betonnen vloer of een grafisch lijnenspel.
lees verder
 
Sleutel voor Headlam Eindhoven
lees verder
Ikea probeert verhuren meubelen uit
De Zweedse meubelgigant Ikea experimenteert met het verhuren en terugkopen van meubels, om zo duurzame klanten tegemoet te komen.
lees verder
 
XXL-nieuws bij Interfloor
lees verder
 
Intirio toont veerkracht
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden