Ondervloerendagen Estillon

Donderdag 12 oktober 2017

Estillon, de totaalaanbieder van ondertapijten, ondervloeren en gereedschappen, organiseert samen met Desso/Tarkett in november twee ondervloerdagen.
Ondervloerendagen Estillon

Op de afgelopen beurs Incoda werden de ondervloerdagen reeds aangekondigd: cursussen voor zowel stoffeerders als verkopers die meer en de fijne kneepjes van het vak willen weten. Zowel Estillon als Desso en Tarkett vertellen alles over de producten. Daarnaast zal een ervaren stoffeerder demonstraties verzorgen.

Na een theoretisch gedeelte over de productie van PVC en tapijt en over de verschillende legtechnieken, wordt in een praktisch gedeelte uitgebreid aandacht besteed aan veel voorkomende dagelijkse legproblemen en technieken, waarbij de cursisten ook zelf aan de slag gaan. Een gelegenheid ook om eigen ervaringen uit te wisselen met vakgenoten.

Op maandag 6 november zal het installeren ondervloeren onder de aandacht gebracht worden.
Op maandag 20 november wordt het spannen van tapijt gedemonstreerd.

Interesse? Aanmelden kan vóór 23 oktober 2017 via dit contactformulier.

 Links

www.desso.nl
www.estillon.com
www.tarkett.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, tapijt, pvc, lvt, linoleum, laminaat, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, stoffering, egalisatie, installatie, leggen, installeren, stofferen, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, profielen, #estillon, #Quietroom, #desso, #tarkett, #ondervloerdagen

Gerelateerd nieuws
 
Intirio 2018 wordt een feest
lees verder
Romo zoekt accountmanager
The Romo Group Nederland, onderdeel van het internationaal opererende Engelse stoffenhuis, zoekt een accountmanager voor de regio Utrecht en Noord-Holland.
lees verder
 
Karpi brengt Mart Visser Carpets
lees verder
Huisshow Schadebo
Zet het in de agenda: Schadébo uit 's-Hertogenbosch houdt na de herfstvakantie op 30 oktober een huisshow in samenwerking met haar leveranciers.
lees verder
Functiewijzigingen bij PPC
Kevin Kroon en Simon Kraaijeveld zijn beiden jaren geleden gestart bij Plinten en Profielen Centrale en nemen nu een volgende stap in hun carrière.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden