Functiewijzigingen bij PPC

Vrijdag 13 oktober 2017

Kevin Kroon en Simon Kraaijeveld zijn beiden jaren geleden gestart bij Plinten en Profielen Centrale en nemen nu een volgende stap in hun carrière.
Functiewijzigingen bij PPC

Simon Kraaijeveld (links) is vanaf heden eindverantwoordelijk voor de filialen van PPC in Amsterdam, Eindhoven en Den Haag.

Kevin Kroon (rechts) neemt de functie van Simon over en gaat aan de slag als vertegenwoordiger voor de regio Noord Holland.


Kortgeleden berichtten we nog over nieuwe PPC-vertegenwoordigers voor België en Noord-Nederland.

 Links

www.plintenenprofielencentrale.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloeren, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, linoleum, lijm, plint, profiel, lijst, afwerklijst, strip, plakstrip, dilatatie, dilitatie, hoeklijn, rozet, bekleding, stofferen, stoffering, ondervloer, ondertapijt, wedstrijd, award, personalia, #ppc, #plintenenprofielencentrale, #plintenprofielencentrale

Gerelateerd nieuws
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder
Laatste MarketdayXL DWI 2018
Maandag 3 december van 10-17 uur zal in 2018 de laatste MarketdayXL van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein worden gehouden. Met onder meer een Sample Sale én Love It!
lees verder
Alle Antislip Estillon Luxerton
Estillon levert vanaf dit moment de antislip ondertapijt range onder één naam: Luxerton.
lees verder
Imm: das Haus gaat op z'n kop
Er wordt gevreesd dat Truly Truly van Down Under 'Das Haus 2019' op zijn kop wil zetten tijdens de komende internationale meubelbeurs Imm Cologne in januari 2019.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden