Nieuwe collectie Knit Factory

Vrijdag 29 december 2017

De gehele collectie van Knit Factory wordt uitgebreid en vernieuwd en wordt komend voorjaar gepresenteerd worden op vrijwel alle belangrijke voorjaarsbeurzen op decoratiegebied: Trendz, Intirio en Showup.
Nieuwe collectie Knit Factory
Nieuwe collectie Knit Factory Nieuwe collectie Knit Factory Nieuwe collectie Knit Factory

Knit Factory heeft twee nieuwkomers (foto 2 en 3) in de Interieurcollectie: Zoë bestaat uit een plaid en twee kussens (50x50 en 60x40 cm). Het breiwerk is gemêleerd in diverse groene, grijze en beige kleuren en een nieuwe kleur: 'Heart Wood'.
De robuuste lijn Luc bestaat uit kussens (50x50 cm) gemaakt van hoogwaardige kwaliteit meubelstof, imitatieleer gecombineerd met 100% katoen, die ook geschikt is voor buiten gebruik. Luc is stoer door de kleuren, materialen en details van leer, gemakkelijk te reinigen en zeer duurzaam.

Ook de kussencollectie Mara is vernieuwd en uitgebreid met twee kleuren die Knit Factory 'Stone Green' en 'Taupe' noemt.

Een anders nieuw item is de Liv pareo/stranddoek (foto 1), onder meer te gebruiken als pareo, picknickkleed, laken, sjaal, afdroogdoek of strandjurk. Een zomerse alleskunner die volgens het bedrijf uit Beneden-Leeuwen zeer slijtvast en duurzaam is en wasbaar op 60 graden. Liv is een rechthoekige omslagdoek met het leren logo van Knit Factory van 180x140 cm, gemaakt van 100% hoogwaardig katoen en leverbaar in diverse kleuren.

Van de Coco omslagdoek volgt nu de junior versie (foto 4, 140 x 60 cm) voor kinderen vanaf 4 jaar in een driehoekige vorm in de kleuren oker, roze, grijs, 'Stone Green' en 'Jeans'. In de bestaande collecties Jazz en Coco is tevens de kleur oker toegevoegd.

Knit Factory, van origine een Nederlands merk, levert interieur- en fashionaccessoires en afdroogproducten van breiwerk gecombineerd met stof in vooral Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf presenteert zich in 2018 op Trendz in Gorinchem (14-16 januari), Intirio in Gent (28-31 januari) en Showup in Vijfhuizen (4-5 februari).
Links

www.intirio.be
www.knitfactory.nl
www.showup.nl
www.trendzvoorjaargorinchem.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, decoratie, accessoires, thuis, pareo, plaid, omslagdoek, picknick, doek, deken, kussen, deken, huishoudtextiel, textiel, theedoeken, grossier, groothandel, beurs, #showup, #intirio, #trendz, #knitfactory

Gerelateerd nieuws
Nieuwe stofcollecties Zimmer + Rohde
Het Duitse textielhuis Zimmer + Rohde heeft voor haar drie labels Zimmer + Rohde, Ardecora en Hodsoll McKenzie recent de nieuwe herfstcollecties uitgebracht.
lees verder
Japan boeit Chivasso
Het is begin zomer en dus worden de herfstcollecties weer gepresenteerd. De zeer uitgebreide en fraaie New Ways van Chivasso zijn ge´nspireerd door de bijzondere esthetiek van de Japanse cultuur.
lees verder
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
 
Parador in Indiase handen
lees verder
Herfst bij Libeco
Kortgeleden openbaarde Libeco, aankomende 11 tot 13 september exposant van de raam- en meubelbekledingsbeurs Mood in Brussel, haar nieuwe herfstcollectie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden