Nieuwe collectie Knit Factory

Vrijdag 29 december 2017

De gehele collectie van Knit Factory wordt uitgebreid en vernieuwd en wordt komend voorjaar gepresenteerd worden op vrijwel alle belangrijke voorjaarsbeurzen op decoratiegebied: Trendz, Intirio en Showup.
Nieuwe collectie Knit Factory
Nieuwe collectie Knit Factory Nieuwe collectie Knit Factory Nieuwe collectie Knit Factory

Knit Factory heeft twee nieuwkomers (foto 2 en 3) in de Interieurcollectie: Zoë bestaat uit een plaid en twee kussens (50x50 en 60x40 cm). Het breiwerk is gemêleerd in diverse groene, grijze en beige kleuren en een nieuwe kleur: 'Heart Wood'.
De robuuste lijn Luc bestaat uit kussens (50x50 cm) gemaakt van hoogwaardige kwaliteit meubelstof, imitatieleer gecombineerd met 100% katoen, die ook geschikt is voor buiten gebruik. Luc is stoer door de kleuren, materialen en details van leer, gemakkelijk te reinigen en zeer duurzaam.

Ook de kussencollectie Mara is vernieuwd en uitgebreid met twee kleuren die Knit Factory 'Stone Green' en 'Taupe' noemt.

Een anders nieuw item is de Liv pareo/stranddoek (foto 1), onder meer te gebruiken als pareo, picknickkleed, laken, sjaal, afdroogdoek of strandjurk. Een zomerse alleskunner die volgens het bedrijf uit Beneden-Leeuwen zeer slijtvast en duurzaam is en wasbaar op 60 graden. Liv is een rechthoekige omslagdoek met het leren logo van Knit Factory van 180x140 cm, gemaakt van 100% hoogwaardig katoen en leverbaar in diverse kleuren.

Van de Coco omslagdoek volgt nu de junior versie (foto 4, 140 x 60 cm) voor kinderen vanaf 4 jaar in een driehoekige vorm in de kleuren oker, roze, grijs, 'Stone Green' en 'Jeans'. In de bestaande collecties Jazz en Coco is tevens de kleur oker toegevoegd.

Knit Factory, van origine een Nederlands merk, levert interieur- en fashionaccessoires en afdroogproducten van breiwerk gecombineerd met stof in vooral Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf presenteert zich in 2018 op Trendz in Gorinchem (14-16 januari), Intirio in Gent (28-31 januari) en Showup in Vijfhuizen (4-5 februari).
Links

www.intirio.be
www.knitfactory.nl
www.showup.nl
www.trendzvoorjaargorinchem.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, decoratie, accessoires, thuis, pareo, plaid, omslagdoek, picknick, doek, deken, kussen, deken, huishoudtextiel, textiel, theedoeken, grossier, groothandel, beurs, #showup, #intirio, #trendz, #knitfactory

Gerelateerd nieuws
 
Imm start vandaag
lees verder
Inrichting Dutch Windwheel
Het Dutch Windwheel-project is een prachtig project: qua architectuur, circulair ontwerp, energievoorziening, smart sensoring, comfort en qua economisch model. Ook de interieurbranche draagt een steentje bij.
lees verder
Onduidelijkheid over terugkeer Ado
Berichtten we eergisteren op basis van een bericht van Zimmer + Rohde dat ze met Artex overeenstemming hadden over de distributierechten van de Ado Goldkante-collectie, blijkt dat toch niet het geval.
lees verder
Headlam TV naar Deventer
In 2017 heeft Headlam elke maand een Flatscreen TV verloot onder de bestellingen die via het Headlam online bestelsysteem geplaatst werden. Vloerenhuis Deventer kreeg de laatste.
lees verder
Ado is terug
Eindelijk duidelijkheid over de distributierechten van de Ado Goldkante-collectie: vanaf januari 2018 zal deze weer beschikbaar zijn in Nederland via Zimmer+Rohde. Ado zal tevens deelnemen aan Intirio.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden