Gevangenis van Cappellini

Woensdag 09 mei 2018

De 70-jarige trappenfabrikant Fontanot heeft recent een nieuwe productlijn uitgebracht: een roomdivider van ontwerper Giulio Cappellini die vooral veel weg heeft van een gevangenis.
Gevangenis van Cappellini
Gevangenis van Cappellini Gevangenis van Cappellini Gevangenis van Cappellini

Uiteraard heeft Fontanot voor het nieuwe product een andere omschrijving: de herinterpretatie van oude leuningen met een vleugje design door Giulio Cappellini. Dus geen kooi met tralies, maar een hippe manier om woongebieden van elkaar te scheiden, terwijl het mogelijk blijft om verder te kijken.

De roomdivider heeft de vorm van een borstwering (foto 1) of scheidingswand (foto 3 + 4) gemaakt in staal. Bij de uitvoering als borstwering is het mogelijk om de details te zien in de bovenste plaat (foto 2): die is zo gefreesd dat het buisvormige staal eronder te zien is.

 Links

www.fontanot.it

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, roomdivider, scheidingswand, scheiding, tralies, gevangenis, design, designmeubel, meubilair, projectinrichting, project, kantoor, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #fontanot, #milandesignweek, #GiulioCappellini, #Cappellini

Gerelateerd nieuws
 
Home Stock Eindhoven permanent
lees verder
Ikea saneert, ook in Benelux
Ikea gaat binnenkort 150 banen schrappen, de meeste in Zweden, maar ook een deel in België en Nederland. De interieurketen wil hierdoor beter concurreren met grote internetwinkels.
lees verder
Weltevree Tablebench
De Tablebench picknicktafel van Weltevree is een mooi ontwerp en heel geslaagd multifunctioneel meubelstuk. Gezien de prijs mag dat ook wel!
lees verder
Nieuwe directeur Imm Cologne
Uwe Deitersen, directeur van de Imm Cologne voor de Koelnmesse, maakt per 1 augustus aanstaande plaats voor een opvolgster. Hij gaat een andere functie vervullen.
lees verder
Introductie Trendz Belgium later
Easyfairs lanceert de inkoopbeurs voor de living & lifestyle markt, Trendz Belgium, later dan eerder gepland. De eerste editie staat nu geprogrammeerd van 27-29 januari 2019 in Flanders Expo in Gent.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden