Gevangenis van Cappellini

Woensdag 09 mei 2018

De 70-jarige trappenfabrikant Fontanot heeft recent een nieuwe productlijn uitgebracht: een roomdivider van ontwerper Giulio Cappellini die vooral veel weg heeft van een gevangenis.
Gevangenis van Cappellini
Gevangenis van Cappellini Gevangenis van Cappellini Gevangenis van Cappellini

Uiteraard heeft Fontanot voor het nieuwe product een andere omschrijving: de herinterpretatie van oude leuningen met een vleugje design door Giulio Cappellini. Dus geen kooi met tralies, maar een hippe manier om woongebieden van elkaar te scheiden, terwijl het mogelijk blijft om verder te kijken.

De roomdivider heeft de vorm van een borstwering (foto 1) of scheidingswand (foto 3 + 4) gemaakt in staal. Bij de uitvoering als borstwering is het mogelijk om de details te zien in de bovenste plaat (foto 2): die is zo gefreesd dat het buisvormige staal eronder te zien is.

 Links

www.fontanot.it

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, roomdivider, scheidingswand, scheiding, tralies, gevangenis, design, designmeubel, meubilair, projectinrichting, project, kantoor, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #fontanot, #milandesignweek, #GiulioCappellini, #Cappellini

Gerelateerd nieuws
Plant 10.1 toekomst op Orgatec
Adviesbureaus Detecon en Orange Council tonen op de projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen welke voordelen cultuur op de werkplek biedt en wat dat betekent voor de inrichting.
lees verder
Woonaccessoires op Meubelbeurs Brussel
Boutique wordt een nieuw segment voor woonaccessoires op de Meubelbeurs Brussel 2018, die komende november wordt gehouden.
lees verder
 
Opnieuw daling Tendence
lees verder
Designwonen.com naar Experieur
De nieuwe eigenaar van de failliete webwinkels Lil.nl en Designwonen.com, Diek Invest, heeft circa de helft van het bedrijf verkocht aan Experieur bv uit Nieuw-Vennep.
lees verder
Save the date voor Showup
Op 2 + 3 september 2018 presenteren meer dan 400 internationale merken, Nederlandse labels en jonge ontwerpers zich op Showup.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden