Gevangenis van Cappellini

Woensdag 09 mei 2018

De 70-jarige trappenfabrikant Fontanot heeft recent een nieuwe productlijn uitgebracht: een roomdivider van ontwerper Giulio Cappellini die vooral veel weg heeft van een gevangenis.
Gevangenis van Cappellini
Gevangenis van Cappellini Gevangenis van Cappellini Gevangenis van Cappellini

Uiteraard heeft Fontanot voor het nieuwe product een andere omschrijving: de herinterpretatie van oude leuningen met een vleugje design door Giulio Cappellini. Dus geen kooi met tralies, maar een hippe manier om woongebieden van elkaar te scheiden, terwijl het mogelijk blijft om verder te kijken.

De roomdivider heeft de vorm van een borstwering (foto 1) of scheidingswand (foto 3 + 4) gemaakt in staal. Bij de uitvoering als borstwering is het mogelijk om de details te zien in de bovenste plaat (foto 2): die is zo gefreesd dat het buisvormige staal eronder te zien is.

 Links

www.fontanot.it

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, roomdivider, scheidingswand, scheiding, tralies, gevangenis, design, designmeubel, meubilair, projectinrichting, project, kantoor, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, design, ontwerp, talent, #fontanot, #milandesignweek, #GiulioCappellini, #Cappellini

Gerelateerd nieuws
Volop nieuws Vakbeurs DWI
Gisteren is de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein van start gegaan, samen met de designshow Dutch Design Dock (DDD). En dat belooft natuurlijk veel noviteiten.
lees verder
Cotta koopt Steinpol
De concentratie in de markt van gestoffeerde meubelen neemt verder toe: Steinhoff International en Cotta Collection hebben overeenstemming bereikt over de voorwaarden van een overname van Steinpol Central Services S.p.z.o.o..
lees verder
Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over
Het Duitse familiebedrijf Wiemann neemt Loddenkemper en Femira over van de Hüls groep en versterkt daarmee de positie als aanbieder in de slaapkamer- en slaapsystemensector.
lees verder
Vromans naar Maretti
Gerard Vromans is onlangs aangesteld als nieuwe accountmanager voor de business unit Retail van Maretti Lighting.
lees verder
 
Pacha van Pierre Paulin bij Gubi
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden