Conde House via BXB

Dinsdag 11 september 2018

Onlangs heeft BXB Agenturen het Japanse Conde House toegevoegd aan haar portefeuille. Conde House - opgericht in 1968 - ontwerpt en produceert onder meer massief houten tafels en stoelen.
Conde House via BXB
Conde House via BXB

Conde House besteedt bij ieder ontwerp veel aandacht aan Japanse waarden: respect voor de natuur en aandacht voor mensen. Het combineert de schoonheid van Japans (noten)hout met het perfectionisme van de Japanse vakman. De houten meubelen worden met moderne gereedschappen vervaardigd en stuk voor stuk met de hand afgewerkt. De collectie van Conde House wordt vervaardigd op het Japanse eiland Hokkaido en wordt wereldwijd verkocht.
 
Naast Conde House in Nederland vertegenwoordigt BXB Agenturen al langer Sudbrock Möbelhandwerk in Nederland & België. Laatstgenoemde is deze zomer overigens vertrokken uit DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein en zal - net als de collectie van Conde House - pas in januari te zien zijn op de beurs Imm 2019 in Keulen.

Links

www.bxbagenturen.nl
www.condehouse.de
www.ronald-schmitt.com
www.sudbrock.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, tafel, salontafel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, #bxbagenturen., #condehouse, #ronaldschmitt, #sudbrock

Gerelateerd nieuws
Herstart Ewald Schillig
Met nieuwe partners en nieuwe bedrijfsnaam blijft het label Ewald Schillig toch bestaan. Het nieuwe bedrijf heet ES Brand.
lees verder
 
Slotbericht Meubelbeurs 2018
lees verder
 
Twee Gio's voor Ahrend
lees verder
Ambiente 2019
De decoratiebeurs Ambiente wordt in februari 2019 in Frankfurt gehouden. Door de komst van de nieuwe hal twaalf zal de beursplattegrond er anders uitzien.
lees verder
Hamma verlaat Koelnmesse
Algemeen directeur Katharina C. Hamma moet de Koelnmesse verlaten. Het bestuur besliste dit afgelopen woensdagavond.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden