Conde House via BXB

Dinsdag 11 september 2018

Onlangs heeft BXB Agenturen het Japanse Conde House toegevoegd aan haar portefeuille. Conde House - opgericht in 1968 - ontwerpt en produceert onder meer massief houten tafels en stoelen.
Conde House via BXB
Conde House via BXB

Conde House besteedt bij ieder ontwerp veel aandacht aan Japanse waarden: respect voor de natuur en aandacht voor mensen. Het combineert de schoonheid van Japans (noten)hout met het perfectionisme van de Japanse vakman. De houten meubelen worden met moderne gereedschappen vervaardigd en stuk voor stuk met de hand afgewerkt. De collectie van Conde House wordt vervaardigd op het Japanse eiland Hokkaido en wordt wereldwijd verkocht.
 
Naast Conde House in Nederland vertegenwoordigt BXB Agenturen al langer Sudbrock Möbelhandwerk in Nederland & België. Laatstgenoemde is deze zomer overigens vertrokken uit DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein en zal - net als de collectie van Conde House - pas in januari te zien zijn op de beurs Imm 2019 in Keulen.

Links

www.bxbagenturen.nl
www.condehouse.de
www.ronald-schmitt.com
www.sudbrock.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, tafel, salontafel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, #bxbagenturen., #condehouse, #ronaldschmitt, #sudbrock

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden