Conde House via BXB

Dinsdag 11 september 2018

Onlangs heeft BXB Agenturen het Japanse Conde House toegevoegd aan haar portefeuille. Conde House - opgericht in 1968 - ontwerpt en produceert onder meer massief houten tafels en stoelen.
Conde House via BXB
Conde House via BXB

Conde House besteedt bij ieder ontwerp veel aandacht aan Japanse waarden: respect voor de natuur en aandacht voor mensen. Het combineert de schoonheid van Japans (noten)hout met het perfectionisme van de Japanse vakman. De houten meubelen worden met moderne gereedschappen vervaardigd en stuk voor stuk met de hand afgewerkt. De collectie van Conde House wordt vervaardigd op het Japanse eiland Hokkaido en wordt wereldwijd verkocht.
 
Naast Conde House in Nederland vertegenwoordigt BXB Agenturen al langer Sudbrock Möbelhandwerk in Nederland & België. Laatstgenoemde is deze zomer overigens vertrokken uit DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein en zal - net als de collectie van Conde House - pas in januari te zien zijn op de beurs Imm 2019 in Keulen.

Links

www.bxbagenturen.nl
www.condehouse.de
www.ronald-schmitt.com
www.sudbrock.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, tafel, salontafel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, #bxbagenturen., #condehouse, #ronaldschmitt, #sudbrock

Gerelateerd nieuws
 
Montis 2019 nieuws
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder
Groei Flinders en private label
Flinders heeft in 2018 een omzet gerealiseerd van € 20 miljoen, een groei van 30% ten opzichte van vorig jaar. Deze groei kwam uit alle kanalen: online, fysieke winkel en b2b-verkopen. En het lanceert een private label.
lees verder
Habitat Duitsland failliet
Bijna 20 jaar na het faillissement van Habitat Nederland is voor Habitat Deutschland het faillissement aangevraagd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden