Conde House via BXB

Dinsdag 11 september 2018

Onlangs heeft BXB Agenturen het Japanse Conde House toegevoegd aan haar portefeuille. Conde House - opgericht in 1968 - ontwerpt en produceert onder meer massief houten tafels en stoelen.
Conde House via BXB
Conde House via BXB

Conde House besteedt bij ieder ontwerp veel aandacht aan Japanse waarden: respect voor de natuur en aandacht voor mensen. Het combineert de schoonheid van Japans (noten)hout met het perfectionisme van de Japanse vakman. De houten meubelen worden met moderne gereedschappen vervaardigd en stuk voor stuk met de hand afgewerkt. De collectie van Conde House wordt vervaardigd op het Japanse eiland Hokkaido en wordt wereldwijd verkocht.
 
Naast Conde House in Nederland vertegenwoordigt BXB Agenturen al langer Sudbrock Möbelhandwerk in Nederland & België. Laatstgenoemde is deze zomer overigens vertrokken uit DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein en zal - net als de collectie van Conde House - pas in januari te zien zijn op de beurs Imm 2019 in Keulen.

Links

www.bxbagenturen.nl
www.condehouse.de
www.ronald-schmitt.com
www.sudbrock.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, tafel, salontafel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, #bxbagenturen., #condehouse, #ronaldschmitt, #sudbrock

Gerelateerd nieuws
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co
De Duitse meubelfabrikant Kusch+Co introduceert een nieuwe soft seating serie. Deze modulaire zitmeubelserie is ontwerpen door de Keulse designstudio Kaschkasch en heet Creva soft.
lees verder
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
 
Zus Heldense Groep failliet
lees verder
Spoga + Gafa eventprogramma
Spoga + gafa (1-3 september) biedt door themawerelden, lezingen, speciale evenementen en feesten meer dan alleen een vakbeurs. Een selectie uit het evenementprogramma van dit jaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden