Incoda klopt op de deur

Dinsdag 11 september 2018

De Incoda (Interieur Collectie Dagen) in de Evenementenhal in Gorinchem staat voor de deur, met meer exposanten en drie NK’s.
Incoda klopt op de deur

Meer dan 120 exposanten nemen deel aan de Incoda (Interieur Collectie Dagen). Een flinke stijging ten opzichte van vorig jaar, toen er 92 deelnemers aanwezig waren.

Incoda is een vakbeurs voor woning- en projectinrichters en interieurstylisten met nieuwe collecties vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie. Tijdens de beurs is er ook een Inspiratietheater met diverse sprekers aangekondigd. Het event is op zondag 16 september te bezoeken van 12-18- uur, op maandag 17 september van 10-21 uur en op dinsdag 18 september van 10-18 uur in de Evenementenhal Gorinchem.

Tijdens de driedaagse vakbeurs worden ook drie kampioenschappen georganiseerd: het NK Parketleggen, het NK Woningstofferen en het NK Meubelstofferen. De prijsuitreiking van de NK's is op dinsdag 18 september vanaf 17.00 uur.

De groei van het event is onder meer terug te zien op het Meubelstoffeerders Plein: in 2017 waren er veertien deelnemers, dit jaar hebben bijna 30 leveranciers zich ingeschreven. De HMC mbo Vakschool organiseert hier het Nationaal Kampioenschap Meubelstofferen, waarbij op elke dag drie meubelstoffeerders parallel aan elkaar werken aan een opdracht. Dit jaar doen professionele meubelstoffeerders mee, waar het vorig jaar studenten van het HMC waren.

Aan het NK Woningstofferen doen meer dan twintig professionals op dit gebied mee. Er worden drie verschillende opdrachten verstrekt waarbij diverse vloerbedekkingssoorten door iedere deelnemer toegepast moeten worden. De winnaar in 2017, Ivo Vermeulen, mocht bij het Nederlandse koningspaar komen lunchen. Ook deze wedstrijd wordt georganiseerd door het HMC, samen met Forbo Flooring.

De afgelopen tijd lieten al diverse gerenommeerde organisaties als Forbo Flooring, Interfloor, Kobe, Mflor, Saffier en Vrouwen in parket weten zich op Incoda te presenteren.
Links

www.evenementenhal.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, project, contract, hospitality, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, presentatie, introductie, #Kobe, #Kobefab, beurs, show, showroom, event, evenement, tentoonstelling, vakbeurs, #incoda, #interieurcollectiedagen, #forboflooring, #interfloor, #saffier, #forinn, #hmc, #hmcollege

Gerelateerd nieuws
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Verlichting en panelen van grachtplastic
Plastic Whale by Vepa introduceerde een nieuwe lampenserie en akoestisch wandpaneel op Design District. Beide zijn gemaakt van plastic uit Amsterdamse grachten.
lees verder
 
Design Tales naar Vyva Fabrics
lees verder
Nieuwe Flotex collectie
Forbo Flooring introduceert binnenkort haar nieuwe Flotex Colour collectie: vier dessins en 90 kleuren in banen, tegel- en plankformaat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden